Защо едно 4-годишно момче се разплака заради сватбената реч на доведената си майка

Защо едно 4-годишно момче се разплака заради сватбената реч на доведената си майка
Снимка: netinfo

Ако сватбените обети ви разплакват всеки път, не знаете какво ви чака, четейки тази история. Ако пък не се трогвате толкова лесно, то сега със сигурност ще се просълзите.

Сватбата на Емили Лиън, летец във военновъздушните сили и морския офицер Джошуа Нювил е малко по-различна и много по-трогателна, защото булката решава да прочете два обета - единия към бъдещия си съпруг, а другия към доведения ѝ син.

Снимка: netinfo

"Искам да бъдеш в безопасност, да бъдеш упорит и да си добър човек", така започва речта си булката, а малкият Кейдж започва да плаче, чувайки тези мили думи от жената, която скоро ще бъди негова доведена майка.

На сватбеното видео се вижда как 4-годишното момче се разплаква и прегръща Емили, която го успокоява и му казва да не плаче.

"Знам, че в един момент с теб ще си противоречим, но се надявам с цялото си сърце, че когато пораснеш ще разбереш, че съм правила всичко това, защото те обичам и искам най-доброто за теб."

Снимка: netinfo

"Ти ми помогна да се превърна в жената, която съм днес и макар аз да не съм ти дала дара на живота и не съм те довела на този свят, ти ми даде себе си като дар." - така завършва трогателния обет на булката към малкия ѝ доведен син.

Малкият Кейдж стоя през цялото време до доведената си майка, докато тя четеше обета и на своя съпруг, ставайки свидетел на голямата любов помежду им.

За още новини, изтеглете мобилното приложение на Edna.bg от ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти