10 уреда и приспособления, които всяка жена трябва да има през лятото на 2017-а

10 уреда и приспособления, които всяка жена трябва да има през лятото на 2017-а
Снимка: Thinkstock

Лятото е в разгара си, но дори и в този сезон, в който обичайно мислим за ваканция, море и почивка, имаме нужда от блага, които да улеснят живота ни и да ни помогнат да живеем по-добре и по-здравословно отпреди.

Затова решихме да направим една компилация от 10 уреда и проспособления, от които всяка Edna жена се нуждае през лятото на 2017-а, за да ѝ бъде по-лесно в домакинството, в разкрасителните процедури, както и в поддържането на красива и стройна фигура.

Ето и кои са те:

Eпилатор за деликатни зони с титанови дискове

Нежеланото окосмяване те смущава? Можеш да се опиташ да ги отскубнеш, но само ако ги виждаш? Можеш да използваш кремове и кола маска, но те са болезнени и областта се подува? Можеш да ги обръснеш, но ще изпаднеш в истинска беда като започнат бързо да набождат?

Представяме ти новия Wizzit Titanium! Направен от супер здрав и издръжлив титан за максимална прецизност, така че да бъде практически невъзможно да пропусне и косъм. Най-хубавото от всичко е че космите не се появяват седмици наред!

Снимка: tvboutique.bg

Фитнес колан за електромускулна стимулация

Абс Араунд Про  – колан за оптимална електромускулна стимулация, който по бърз и лесен начин ще Ви осигури слабо, изваяно и стегнато тяло, което винаги сте желали. Само за 2 седмици. За да се стегнете, трябва да правите толкова много упражнения.

Не бъркайте този колан с онези старомодни колани за стимулация. Те работят само за мускулите отпред, не за всички. ABS-A-Round PRO обаче въздейства на всички мускули в средата – горните, средните и долните мускули, косите и гръбните. 360-градусовата синергична електростимулационна технология, създадена за максимални резултати, за стимулация и контракция на абсолютно всички мускули, включително вътрешните коси коремни мускули, които поддържат гръбнака, за по-добра стойка, баланс, сила и издръжливост.

Най-хубавото е, че с ABS-A-Round PRО са нужни само 10 минути на ден. Ще стегнете корема, ще се отървете от любовните дръжки и ще стопите мазнините за седмици, не за месеци.

Снимка: tvboutique.bg

Коригиращ олекотен колан за изправяне на стойката

Comfortisse Posture (Комфортис Постчър) е олекотен коригиращ колан, който мигновено изправя неправилната стойка на тялото и облекчава болките причинени от изкривяването на тялото. Просто поставете презрамките през рамото и затегнете колана в коремната област. Мигновено ще почувствате облекчението. Неправилната стойка може да доведе изкривяване на врата, силни болки и напрежение, свити рамене, изкривен гръбначен стълб, дори изпъкнал корем.

Може да носите Comfortisse Posture (Комфортис Постчър) през целия ден, но дори и 30-60 минути на ден са достатъчни, за да въздейства на мускулатурата на гърба и да успеете да поддържате правилна стойка без големи усилия.

Снимка: tvboutique.bg

Антицелулитен гел с уникална формула

Един нов гел притежаващ свойствата да се бори срещу не така добре изглеждащата „портокалова кожа“ и не добре изглеждащите „тръпчинки“ по кожата. Една уникална формула без прецедент. Тествайте неговата ефективност върху себе си с помощта на приложената в комплекта LCD тест лента. Само за 28 дни ще постигнете забележителни резултати!

Visio Slim Care е антицелулитна програма предназначена да действа за отстраняване на проблема в дълбочина на мастните депа. С комплекта състоящ се от антицелулитен гел и тест-лента за измерване на резултатите Вие вие ще имате възможност едновременно да отстраните недостатъците на кожата Ви и да следите постигнатите резултати.

Снимка: tvboutique.bg

10-в-1 уред за белене и рязане на плодове

Всички искаме дневното ни меню да включва повече пресни плодове, но приготвянето им може да се окаже досадна, изискваща много време и дори скучна задача. Да не говорим за всички резачки, рендета, белачки и много други джаджи... които ще са ни необходими. Трябва да има по-лесен начин?! Е, вече има – Fruit Factory. Единственото приспособление, което ще Ви трябва, за да подготвите всеки плод за консумация бързо, лесно и да изпитате истинска плодова наслада.

На пръв поглед Fruit Factory изглежда като красива декорация на кухненския плод. Но всъщност той е много повече! Тайната е в неговия компактен 10 в 1 дизайн, който може да се използва навсякъде в кухнята. 

Снимка: tvboutique.bg

Мултифункционален професионален тиган 4-в-1

Уморени сте от безкрайното миене на съдове в кухнята? Сметките за газ или електричество не са за пренепрегване, тъй като готвенето на цялостно ястие за всички в семейството изисква няколко котлона? Тенджерите и тиганите Ви заемат твърде голямо пространство в кухнята? Губите твърде много време за приготвяне на ястие по вкуса на всеки член от семейството? Сега имаме решение на всички тези, а и много други, проблеми: Quadrapan™ Professional! Новият многофункционален тиган ви позволява да готвите 4 различни вида храна едновременно, само в един тиган.

Каква е тайната? Quadrapan™ е специално проектиран с 4 обособени зони за готвене в 1 мултифункционален уред, така че можете да готвите 4 различни видове храна без вкусовете да се смесват. И тъй като всеки продукт се приготвя по индивидуален начин, можете да ги добавяте в отделенията по различно време, според спецификата на продукта.

Снимка: tvboutique.bg

Сауна колан за изгаряне на мазнини

Moulding Motion Twin (Молдинг Моушън Туин) - иновативен сауна колан, който Ви помага по лесен и приятен начин да елиминирате целулита, да редуцирате теглото си, да отпуснете напрежението в мускулите. Научно проектиран, Moulding Motion Twin ви помага ефективно да изгаряте мазнини в най-проблемните части на тялото - ръцете, бедрата, седалищните части и корема.

Moulding Motion Twin притежава два топлинни източника и работи като преносима сауна – локализира топлината и директно я прилага към целевата зона като увеличава кръвообръщението, прониква дълбоко в мастните слоеве и по естествен начин разгражда и премахва мазнините. При това, в комфорта и уюта на дома, без да променяте ежедневието си!

Снимка: tvboutique.bg

Революционен тостер със странично зареждане

Ако сте семейство, което има много гърла за хранене и вкусови рецептори за задоволяване, определено Ви трябва мултифункционалният помощник в кухнята Seren Toaster! Той ще Ви бъде полезен при приготвянето на вкусна закуска, обилен обяд и здравословна вечеря без да се налага да включвате дори фурна! Размразява, притопля и препича всичко съвършено! Спестява време, усилия, електроенергия и средства!

Seren Toaster е революционен тостер със странично зареждане за препичане на хлебни изделия с всякакви форми и размери - големи и малки, тънки и дебели, Seren препича всичко равномерно с приятна хрупкава коричка и без изгорели участъци. Широката страничната поставка се зарежда и изважда лесно. Зареждате и забравяте! Звуковият индикатор ще Ви сигнализира когато храната е готова.

Снимка: tvboutique.bg

Автоматична полираща пила за маникюр

My Saloon Manicure е автоматична пила за подравняване, полиране и придаване на блясък на маникюр и педикюр.

Използвайте различните приставки, за да изгладите неравностите по маникюра и педикюра. Едновременно с подравняването ще получите и блясък, издържащ до 2 седмици. My Saloon Manicure е компактен и лесен за употреба. Полира, както манюкир, така и педикюр дори без необходимост от лак. 

Ефектът след употребата на автоматичната пила издържа до 2 седмици. С или без лак за нокти, Вашите маникюр и педикюр ще изглеждат толкова красиви като след процедура в козметичен салон.

Снимка: tvboutique.bg

Почистваща каничка за микровълнова

Clean Susi почиства Вашата микровълнова без каквито и да е химикали само с помощта на пара. Само чрез оцет и вода Clean Susi образува пара, която само за няколко минути почиства напълно Вашата микровълнова печка от мазнината и остатъците от храна по нея. След образуването на достатъчно пара само забърсвате и Вашата микровълнова ще изглежда като нова. Clean Susi почиства с пара и обезмаслява микровълновата Ви само за 5 минути.

Снимка: tvboutique.bg

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти