Съвети за мъжа, който встъпва в брак

Съвети за мъжа, който встъпва в брак
Снимка: Thinkstock

Милена Родригес

Принц Уилям се ожени през 2011, а всеки знае какво се случи с брака на родителите му. Няма съмнение, че той години наред си е обещавал, че двамата със съпругата му няма да имат същата съдба. И макар формално да не е искал съвета ми, ако по някакъв магически начин един ден прекрачи прага на офиса ми, бих му казала следното:

Ще ви предложа да се фокусирате само върху три неща, вместо да хвърляте енергия във всеки аспект от връзката с бъдещата ви съпруга. Защото тези три съвета, могат да укрепят и подхранват брака ви през годините и през всичко, което ви сполетява поотделно и заедно.

1) Помнете, че романтиката "се случва" извън дома

Не че вие не можете да бъдете очарователен, прекрасен и мил към нея, докато двамата прекарвате времето си вкъщи, но тези мигове у дома няма да са това, което поддържа искрата в брака ви. Да прекаравате време с приятели, да откривате нови места и хора, да преживявате нови неща заедно или поотделно – това ще накара романтиката помежду ви да цъфти, независимо колко време минава.

Причината е, че събитията и преживяванията извън дома са новото, което внасяте във вразката. Те са освежаващи и предотвратяват опасността двамата да станате твърде познати и обичайни един за друг.

2) Бъдете джентълмен в конфликтите

Щастливите двойки спорят. Всъщност, някои от тях се пререкават честичко и все пак имат много страст във връзката си. Това, което правят различно от двойките, които страдат, е, че първите не оставят конфликтите им да ескалират. По скалата от 1 до 10 (като 10 означава извън контрол), те никога не позволяват неразбирателството да ескалира над 7. Има си граница, която никога не прекрачват. Така че можете да спорите със съпругата си, но винаги помнете, че тя е вашата любима.

3) Никога не забравяйте коя е нейната най-голяма нужда 

Повечето мъже си мислят, че жените имат нужда от романтика повече от всичко друго. Но грешат. И макар че вашата младоженка със сигурност ще иска да сте романтичен спрямо нея, това няма да е достатъчно, за да изпълните нейната най-голама нужда, която е да се чувства сигурна. Когато съпругата се чувства сигурна, тя е способна да се доверява на своя мъж.

Никога не позволявайте обстоятелствата да "изяждат" от нейното чувство за сигурност във връзката й с вас! Разберете от какво има нужда тя, за да се усеща сигурна и направете така, че да й го дадете. 

Ако изпълните тези три неща ще откриете, че имате жена, която се е посветила на вас до края на живота си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти