Силвия Петкова: „Първо е семейството, после е работата, накрая - аз“

Какво разказва актрисата на Евелина Павлова във видео интервюто „Черно на бяло“ и какво е отношението ѝ към профилактиката като цяло и грижата за здравето на черния дроб – вижте в третото видео от поредицата, част от кампанията на Triple EYE Project.

Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова, обединени от медийния проект Triple E.Y.E, стартират кампанията „Черно на бяло“ за осведоменост за здравето на черния дроб. Кампания, в която 6 известни личности говорят откровено за вредните и полезни навици в живота си, преминавайки през темите за алкохола, бохемския начин на живот, грижата за семейството, рокендрола, промяната, храната, страха и стереотипите в нашето общество. 

В откровените интервюта се включва Силвия Петкова, с която разговаря Евелина Павлова, а темите бързо прелитат от натовареното ежедневие на родителя, през барманските години на талантливата актриса, нуждата от профилактика и редовни прегледи и балансираното отговорно хранене. А ако трябва с едно изречение да обобщим цялата емоция на разговора, то вероятно ще звучи така:

„Ако наистина обичаме живота и хората около себе си, трябва да обичаме повече и самите себе си.“

Със своя неподправен прям и стихиен стил Силвия разказва за това как с различни етюди успява да въведе полезни храни в менюто на детето си и как самата тя е ограничила фаст фууд-а, за да дава позитивен пример. Признава, че никога не е изследвала черния си дроб, но обещава да го направи при следващите си годишни кръвни изследвания. Голяма изненада са разказите от годините ѝ като барман, когато е сервирала уникални коктейли, без дори да ги опитва (защото не пие алкохол) и е вдигала наздравици с ябълков сок, който клиентите са смятали за уиски.

Каква е формулата за щуро парти, дори да не консумираш алкохол, как успява да се справи с предизвикателствата на майчинството и как е подредила приоритетите си – всичко това и повече можете да разберете във видеото на Силвия в каналите на Triple E.Y.E, а запис на целия разговор ще намерите като подкаст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти