Семейната драма на Ума Търман и още (Плейлистът на Edna #2)

Ума Търман Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Да отхапеш от ябълката

“Oh My God” е вторият сингъл от актуалния албум на Адел “30” и едно от най-заразителните присъствия в него. Чувственото парче получи черно-бял клип от Сам Браун, режисирал видеото към “Rolling In The Deep” през 2010 г. Стил в кадрите внасят произведенията висша мода на Harris Reed, Louis Vuitton и Vivienne Westwood, с които е облечена звездата. И докато песента е за границата между здравия разум и изкушението, си пожелаваме класата и хладнокръвието на Адел от клипа, която успява да запази самообладание сред хаоса около нея, а накрая да отхапе от ябълката – защото всеки има нужда да си угоди с малко прегрешение.

Партито сега започва

След предишната си денс/електропоп колаборация “365”, която чухме за първи път през 2019 (припомнете си тук), Кейти Пери ни поднася ново парче в същия стил, този път съвместно с шведския продуцент и ди джей Alesso. Премиерата на “When I’m Gone” като сингъл съвпадна с първото шоу на изпълнителката в Лас Вегас, а през януари се сдоби и с клип. В песента Кейти демонстрира добрата си форма не само с танци, но и вокали, показвайки, че няма намерение скоро отново да си дава почивка.

Разголена душа

Рут Колева повдига завесата към предстоящия си албум със сингъла “Beyond Borders“. Съвместната песен с изпълнителя и композитор Diggs Duke е за чувствата, които не признават физически граници. Рут разголва не само душата, но и тялото си в меланхоличния клип към парчето, дело на Жоро Манов, режисьор и на видеото към “Salty”, което споделихме с вас миналата година (припомнете си тук).

КИНО

Гениално зло

Минисериалът на Netflix “Inventing Anna” излиза на 11 февруари, за да разкаже истинската история на Ана Сорокина, която с измислената самоличност на Ана Делви успява да стане част от нюйоркския елит и да се сдобие със солидни суми, отпуснати от банки и нейни заможни познати. След редица обвинения рускинята от немски произход попада в затвора, а 10-те епизода, продуцирани от Шонда Раймс, се опитват да надникнат зад истинската ѝ същност на гениален измамник, социопат или олицетворение на болната нужда да демонстрираш богатство и статут. В главната роля влиза Джулия Гарнър (носителка на „Еми“ за ролята си в „Озарк“).

Виновни до доказване на противното

Сред новите заглавия на платформата Apple TV+ е сериалът “Suspicion”, в който Ума Търман е медиен магнат, чийто син е отвлечен. Заподозрени са петима нищо неподозиращи британци, единствено общо между които е, че се са намирали в Ню Йорк в деня на престъплението. Защо точно те, кой всъщност е виновният и ще успеят ли да защитят невинността си, ще разберем от 8-те епизода, които започват от 4 февруари.

Срещу студ и смърт

Феновете на „Игра на тронове“ могат да си отбележат датата 2 март, защото тогава ще могат да видят отново заедно двама Ланистъри – Джейми и Тивин. Николай Костър-Валдау е датският изследовател Ейнар Микелсен, който през 1909 г. се отправя на експедиция, за да преоткрие Гренландия, придружен от колегата си Ивер Иверсен (в ролята - Джо Коул). След като ученият Неергард (Чарлз Данс) им предоставя записите на предшествениците им, двамата ще трябва да оцелеят сред студ, глад, мечки и собствените си конфликти, за да изпълнят мисията.

ОЩЕ

Как си ляга Брук Шийлдс

Harper’s Bazaar показва какви грижи за кожата си полага Брук Шийлдс преди сън. За щастие, нощният ритуал на 56-годишния модел и актриса включва само 5 продукта. Звездата не забравя и съветите на майка си като този да си позволиш малко масаж на лицето, докато нанасяш продукта – не само за удоволствие, но най-вече за по-добро абсорбиране и подготовка за следващия продукт.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти