Ритуали за защита на енергийното ни биополе

Ритуали за защита на енергийното ни биополе
Снимка: Thinkstock

Много често хората питат как да се защитим от влиянието на другите, които се опитват да нарушат границите на нашето биополе. Най-силната защита е молитвата, но ако не сме предразположени за нея, може да си послужим и с други начини.

За начинаещите в продължение на първите две седмици практиките трябва да се изпълняват 30 минути до един час преди сън, сутрин след събуждане и през деня (особено преди среща с неприятен за вас човек). С подобряване на състоянието „защитата“ може да се „поставя“ сутрин и вечер, а после само сутрин.

5 начина да премахнем отрицателната енергия

При обикновени условия за осигуряване на безопасност достатъчно е да използвате един от първите начини за защита, но ако това не е достатъчно, ще трябва да приложите един от изброените начини във възходящ ред.

Преди да изброим 9 изпитани и сравнително лесни практики за биоенергийна защита, искаме да споделим с вас няколко, които са много ефективни и доказано работят. Дадени са от Елеазар Хараш в книгата "Формулите - свещенните ключове".

Господи, постави абсолютна огнена стража около мен.
Господи, бъди ми абсолютна крепост.
Господи, постави абсолютна огнена стража около моята къща (кола)

1. Крепостна стена. За да се защитите от вредното енергийно въздействие на лошите хора, е необходимо веднага щом сте усетили или забелязали върху себе си смущаващ поглед, да се съсредоточите и да си представите, че топли слънчеви лъчи обливат лицето ви. Едновременно трябва бързо да изградите мислена стена от сияеща слънчева енергия, която ви защитава от външно проникване на всичко неблагоприятно за вас. Може да я направите от обикновени тухли, камъни, като мислено си представяте стена на крепост или замък. „Дръжте“ тази стена докато до вас е „тъмният човек“ и малко след като сте се разделили с него.

Всеки от нас носи едновременно мъжка и женска енергия

2. Заключване на полето. Този метод е известен от древни времена. Ако имате съмнения, че ви гледат с лоши очи (урочасват ви), кръстосайте крака и ръце. Биоенерготерапевтите обясняват, че по този начин заключвате линията на своето биополе и не позволявате на злосторника да ви въздейства.

Снимка: Thinkstock

3. Пръстени. Също много древен начин за защита. Съединете палеца и показалеца на едната ръка с палеца и показалеца на другата, като образувате пръстен. Останалите пръсти са допрени един срещу друг. Или: съединете палеца с останалите пръсти на дясната ръка. Допрете ги в средата на дланта на лявата ръка. После сменете позицията на ръцете. Тази „охранителна система“, проверена от древните индианци, е известна като „вложени пръстени“.

Любовни фън шуй съвети

4. Пашкул. За да направите този начин на защита, е необходимо да развиете у себе си способността да усещате предмети на известно разстояние. Отначало е добре да усвоите „докосване с поглед“, т. е. мислено да докосвате предметите и да усещате тяхното влияние. Може да докосвате предмета с ръка, а след това да се опитате да възпроизведете мислено същото усещане. После, без да гледате предмета, отново го „докоснете“. Като правите това, не затваряйте очите си.

Снимка: Thinkstock

След като усвоите това упражнение може да си направите „пашкул“. Първо трябва да си представите, а после да се опитате и да почувствате на нивото на междуребрието отпред, отзад и отстрани, на разстояние една протегната ръка, че се намират четири топли златисти зрънца колкото грах, които образуват кръст, лежащ в хоризонталната плоскост и центърът му е върху вертикалната ос на тялото. При завъртане на кръста се образува обръч, който лесно може да се превърне в пашкул, обвиващ вашето тяло.

Марс, манипура чакра и радостта от живота

Този пашкул не позволява на нито едно отрицателно влияние да проникне вътре. Процесът на „изграждане“ на пашкула отнема около минута. Пашкулът има много здрави стени, образувани от няколко намотани една върху друга обвивки от биополе. Може да си представите, че тези обвивки са с различен цвят- в златисто, небесносиньо или оранжево. Много е важно точно да си представяте всички ваши действия.

Тренировките за „докосване“ на предмети са много изморителни, затова не тренирайте повече от седем пъти на ден, а продължителността на една тренировка да не е по-дълга от 2 минути.

Срамна работа, ама хубава

За този метод е необходима стабилна подготовка. Както и за следващия метод.

Снимка: Thinkstock

5. Пашкул на пеперуда. Този метод е създаден на основата на визуализацията, т. е. да владеем нашето въображение така, че да създаваме мислени образи. Представете се, че от края на палеца на десния ви крак започва да расте тънка копринена нишка.Вие лежите с прибрани крака и ръце, притиснати до тялото. Започвате да се обвивате с тази нишка, без да оставяте никакви пролуки. Когато стигнете до темето, завържете на възел. Ако тренирате това редовно, ще можете да се обвивате в пашкул не само в указаната поза, а където и както решите. Разбира се, мислено трябва да си представяте, че тази мека нишка създава непробиваем „щит“ за врага.

Да се преборим с недостига на енергия

6. Кръст. Този начин е максимално активен за хора, чиято религия признава кръста като защита. Това е един вид религиозна защита. Оградете плътно тялото си от всички страни с кръстове. Бавно, с усилие започвайте да махате кръстовете от себе си, като започнете от главата. Отхвърляйте ги на 1 метър разстояние. Сравнете състоянието си преди и след махането на кръстовете и се опитайте да почувствате защитава ли ви този метод от негативното влияние на хората( от уроки).

Снимка: Thinkstock

7. Захвърлена раничка. Това е простичък начин за биохигиена. По цял ден тичаме нанякъде, все нещо правим и е почти сигурно, че някаква биозараза ще се залепи за нас.

А може и да не ви се лепне, а да се повлече след вас в дома ви. Помислете - вие през целия ден сте в съприкосновение с чужди биополета.Те преобразяват, деформират, пробиват и цапат вашата аура. Даже и оня, който кара скъпа кола не е застрахован от тази напаст - да попадне в задръстване. За ваша информация биополето на здравия човек има форма на яйце в най-широката си част, в диаметър е около три метра.

Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода

Затова, ако мислите, че достатъчно сте тичали и сте се изнервили не се втурвайте, като куршум в дома си, а се спрете пред вратата. Представете си, че целият този астрален боклук е събран в невидима раница , която е здраво завързана. След това рязко отпуснете ръцете си надолу, силно издишайте и изтръскайте раницата на пода зад гърба си. След което си представете как подът гори с ярък пламък. И така - всеки ден. Влизайте в дома си с усмивка.

Снимка: Thinkstock

8. Да излезеш сух от водата. За да отхвърлите от себе си всичко лошо, което ви се е „лепнало“ през деня или за определен период, може да използвате друг метод.

Как да привлечем късмета и богатството в живота си

Необходимо е да потъркате длани една в друга докато се затоплят. Поднесете ги към лицето, като че ли издигате защитна сфера около главата си. Затворете очи и си представете, че всичко лошо, събрано във вас излиза през ръцете ви. Изтръскайте ги силно в огъня или на земята. Полезно е да правите тази процедура преди да започнете да приготвяте храната, за да не внасяте в нея злото.

Снимка: Thinkstock

9. Изгаряне в пламъка на свещта. Усамотете се в спокойна стая. Светлината е мека, може да звучи лека музика, която ви успокоява. Запалете тънка църковна свещ (запасете се с няколко, защото една може и да не стигне) или използвайте каквато имате. Настанете се удобно и като гледате пламъка на свещта, разкажете и тихо за своите беди. Не бързайте, добре ще е ако разговорът със свещта продължи около 30 минути. Ще се уверите колко леко ще ви стане след това.

Да се заредим с енергия от собствения си дом

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти