Жената, която благодари на новата съпруга на мъжа си!

Жената, която благодари на новата съпруга на мъжа си!
Снимка: netinfo

Одри Никол знае много добре, че когато малката ѝ дъщеря отива при баща си, неговата нова приятелка ще бъде там. 

Но вместо да се почувства застрашена или да се ядоса от този факт, тя прави нещо, което всеки осъзнат човек трябва да направи в ситуацията - тя сподели обща снимка на новата жена в живота на бившия си мъж и детето си и благодари на "другата жена".

Ако искате да имате бърз достъп до всички интересни и вдъхновяващи статии всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!

Самата снимка е споделена над 8000 пъти до този момент в интернет пространството.

Снимка: netinfo

А ето какво написа тя под самата снимка:

"Това е приятелката на бащата на детето ми. Това е най-сладкото нещо на света! Благодарна съм, че я има, защото когато малката е при баща си, именно тя е тази, която я храни, грижи се за нея, купува ѝ подаръци... изобщо се грижи за нея като за свое собствено дете. Защо изобщо майките се настройват отрицателно и се държат доста злобно с "новите жени" в живота на бившите си. Никой не е казал, че е лесно да бъдеш майка на дете, което дори не е твое. Така че, ако има някой, който наистина се старае да направи най-доброто да детето ви, не го отблъсквайте! Защото тези жени не се нуждаят от драма, ще се отдръпнат и ще спрат да правят всички тези неща за децата ви, а така накрая ще се озовете с една озлобена мащеха, с която трябва да се справяте не само вие и бившият ви, а и детето ви!

Да, те наистина съществуват! Виждам ги навсякъде около себе си! Едно дете може да има две майки, защото за мен колкото повече хора има, които обичат дъщеря ми, аз съм толкова по-щастлива! Никога няма да я накарам да се чувства като аутсайдер. Както казах - изключително съм благодарна, че това момиче съществува! Мили дами, моля ви пораснете и се фокусирайте върху това да бъдете добра майка. Обичайте повече, мразете по-малко!"

Доста е освежаващо, когато видиш, че хората могат всъщност да се разбират и да бъдат пораснали същества, които работят върху отношенията си за благото на своите деца. 

И независимо дали сте майка, баща, приятелка или сте сами - не забравяйте да внесете в живота си мотото, на което ни учи Одри - "Обичайте повече, мразете по-малко!"

Прочетете още:

Дами, впечатлявайте ги тези мъже!

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Мъжете са като задници - всички имаме по един

Добрият, лошият и идиотът

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти