Говорим си за ...

Тя е на 23, живяла е само 5 години в България, но всички българи я обожават

Тя е на 23, живяла е само 5 години в България, но всички българи я обожават
Снимка: Youtube

Тя е на 23 години, живяла е във Великобритания, Белгия, Щатите. Името ѝ е Оливера. Баща ѝ е сърбин, майка ѝ е българка и за нея спокойно може да се каже, че е момиче, принадлежащо на света.

Тя има свой собствен влог в сайта за видео съдържание YouTube, който носи името Olive's Branch. По призвание и образование Олив (както я наричат на галено и както е кръстила канала си) е актриса.

Тя признава, че е живяла в страната ни до 5-годишна възраст и оттогава никога не е пребивавала на наша територия, освен за кратки ваканции.

С балканското си семейство общува и на български, и на сръбски, и на английски, но заявява, че най-удобно ѝ е да говори на английски, тъй като всичките ѝ приятели владеят именно него.

Видеата ѝ са като дневници от нейни преживявания, истории, опит и забавни случки от България и света.

В едно от най-новите си видеа, което всъщност я направи известна в България, тя пробва различни популярни български вкусотии, а в друг свой "видео-дневник" разказва може или не може да говори български и показва как го владее.

Всичките ѝ последни видеа са посветени на страната ни и на интересни активности, които тя пробва на наша територия.

С вас споделяме именно тези симпатични видеа на очарователната Оливера, със сигурност и вие ще я харесате заради непринудеността ѝ, свежестта, с която зарежда и доброто настроение, което носят клиповете ѝ:

Олив си има и Инстаграм профил - можете да го разгледате ТУК.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Екипът на Edna.bg насърчава дискусиите по темите, за които пише. Изразете Вашата гледна точка, като се придържате към конкретната тема, използвате кирилица и избягвате писането само с главни букви! Модераторската политика на сайта е много стриктна и всякакви неуместни, обидни и не по темата коментари ще бъдат изтрити.

Коментирай

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-новото от Edna.bg

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.