Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината скоро в „Откраднат живот“

Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината скоро в „Откраднат живот“
Снимка: NOVA

„Биляна ще забременее до края на сезона, но двамата с Алекс ще минат през сериозни терзания.

Според мотото на сезона маските ще паднат и Калин и Алекс ще разберат истината за размяната. Д-р Стилянова ще се спомни всичко, но през това време ще бъдат направени много нови разкрития и за действията на д-р Захариев“, разказа сценаристът на „Откраднат живот“, Христина Апостолова, пред "Откраднат живот".

По време на разговора в лабораторията на МБАЛ „Св. Кирил“ Христина загатна, че именно мястото с десетки епруветки и проби ще бъде направено „на пух и прах“ от Виолета Захариева, която ще изгуби контрол след неочаквани събития в сезона.

Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас засне последните сцени от втори сезон през изминалата вечер. В нощни снимки из улиците на кв. „Драгалевци“ героят на Димо Алексиев се оказа преследван от полицейска кола, след като скоростта и адреналинът надвишиха допустимата граница.

В екшън сцената бяха въвлечени Стоян Алексиев и Мария Кавърджикова, които имаха възможност да поставят финал на снимките на този сезон. „Професор Генадиев е човек, изпълнен с огромна любов, но извършил огромно престъпление. Съпругата му и неговата професия са нещата, заради които той живее“, така Алексиев описа образа на ерудирания професор и директор на болница.

Не пропускайте „Откраднат живот“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди на сериала можете да видите само в NOVA PLAY.

Снимка: NOVA

Снимка: NOVA

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти