10 идеи за щуро и безгрижно лято

10 идеи за щуро и безгрижно лято
Снимка: Thinkstock

Най-накрая дойде дългоочакваният период в годината, в който да стегнем багажа и поне за няколко дни да загърбим работните ангажименти и да се забавляваме.

Вижте 10 идеи за летни забавления:

Качете се на виенско колело

В началото може да се изплашите, но след като овладеете страха си, ще се усмихвате неудържимо. Гледката, която се разкрива от върха на виенското колело, ще ви очарова.

Снимка: Thinkstock

Направете си картофи на жар

Всичко трябва да е по правилата. Съберете съчки, запалете огън, изчакайте да се получи жар и заровете картофите в нея.След това ги разрежете и намажете с масло, докато са още топли.

Снимка: Thinkstock

Организирайте си поход с приятели

Най-добре да си организирате поход с преспиване, но не с предварителна резервация, а с палатка. Вечерта ще си запалите огън и ще си опечете разни вкусотийки. След това ще се излегнете, вперили поглед в звездите или ще пеете песни до късна доба.

Снимка: Thinkstock

Наберете си горски плодове

Разходете се из някоя сенчеста гора и потърсете ягоди, боровинки и други ароматни горски плодове. А след това поседнете на някоя слънчева поляна, за да ги хапнете.

Снимка: Thinkstock

Направете си хербарии

Най-добре цветята и листата за хербарии да се събират в сух период, за да няма по тях роса или дъждовни капки. Съхранете красотата на природата, за да и се радвате и през зимата.

Снимка: Thinkstock

Дремнете на хамак

Посветете някои летен следобед на дрямката на хамак. Ще се изумите колко успокояващо действа жуженето на насекомите наоколо и лекото люлеене на хамака.

Снимка: Thinkstock

Направете си венец от цветя

Венецът има богато символно значение. Древните гърци давали лавров венец за добри постижения. Подберете цветя и билки и си направете венец.

Снимка: Thinkstock

Пикник в парка

Вземете в красива кошничка любимите си плодове и зеленчуци, прибори, цветни салфетки и всякакви домашно приготвени вкусотийки. Извикайте своите приятели, облечете нещо удобно и си носете одеяло.

Снимка: Thinkstock

Карайте колело

Въртете педалите, оставете топлият вятър да разроши косата ви, смейте се без причина и ще сте готови да постигнете пълна хармония със света.

Снимка: Thinkstock

Гледайте изгрева

Сигурно не изгаряте от желание да станете толкова рано в почивните си дни. Но няма да съжалявате, че сте посрещнали изгрева. Това е най-красивият миг от целия ден.

Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти