Можеш да гледаш „Дяволското гърло“ и „Господин Х и морето“ на голям екран по време на гала премиера

сериали
Снимка: NOVA

„Дяволското гърло“ и „Господин Х и морето“ ще направят своите премиери едновременно в ефира на телевизията и на голям екран в киносалоните.

►„Дяволското гърло”: когато чакането си е струвало, а сега няма да се спи

На 28 февруари криминалната драма „Дяволското гърло“ ще излъчи първи епизод и ще се срещне с публиката в Синема Сити в мол Парадайз, а ден по-късно - на 1 март, ще бъде показан и първият епизод от криминалната комедия „Господин Х и морето“.

NOVA
Снимка: NOVA

„Срещата с публиката е изключително емоционална за нас. Премиерите на голям екран ни дават възможност не само да представим качеството на заснемане в мащаб, но и да видим реакцията на зрителите, чието одобрение е най-важният критерий за добре свършена работа. „Дяволското гърло“ се различава от всичко правено до момента у нас, а на зрителите им предстои да се уверят, че продукцията е на световно ниво във всяко едно отношение”, споделя продуцентът Евтим Милошев. 

NOVA
Снимка: NOVA

►„Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

„По време на медийната прожекция на „Господин Х и морето“ за първи път видяхме реакцията на по-широк кръг зрители – всички се смееха и усетиха духа на сериала. Очаквам на премиерата да е същото - хората да се забавляват и разбира се, да се запознаят на живо с актьорите“, коментира Димитър Гочев, продуцент на сериала.

Не пропускайте премиерите на най-новите български сериали: „Дяволското гърло“ на 28 февруари и „Господин Х и морето“ на 1 март  – на голям екран и в ефира на NOVA, а дотогава прочетете мнението на Edna за техните първи епизоди:

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти