Нещата, които не казвам достатъчно често на сестра си...

сестри приятелки
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Номер 1: Често съм зашеметена от човека, който си. Когато погледна към теб и чуя звука на смеха ти, аз се връщам някъде там, в дните от нашето детство и виждам как подскачаме върху мебелите в хола и броим звездите в нощното небе. И в сърцето ми избухва гордост заради хората, в които сме се превърнали. А всяка наша споделена усмивка е била като обещание винаги да си бъдем близки. Често съм изумена от начина, по който говориш, по който се изразяваш и колко лесно изглежда всичко, изречено от теб. Завиждам ти за ума и сърцето, които живеят в тялото ти. Но най-важното - гордея се с теб, гордея се дяволски много.

Номер 2: Ти струваш много, ти си цяло съкровище. И заслужаваш любовта на всички хора около теб. Заслужаваш любовта, която изпращаш към останалите. Ти заслужаваш. Любов. Точка.

сестри
Снимка: Thinkstock

Номер 3: Ще има дни, в които няма да имаш сили да продължиш напред, ще има моменти, които ще отнемат дъха ти и всичко ще ти се струва досадно и непосилно. Но ти ще ги преодоляваш, както винаги си преодолявала трудностите преди това. Винаги ще намираш причина да живееш, да се смееш, да обичаш и да твориш. Винаги ще продължаваш да ме вдъхновяваш със своята брилянтност.

Номер 4: Благословена съм. А ти не спираш да ме окуражаваш - със своята искреност, любов и подкрепа. Да сме наясно - ти ме правиш по-добър човек.

Номер 5: Животът ми категорично нямаше да бъде същият без твоята усмивка, без всички щастливи, нещастни, глуповати и забавни моменти, които сме споделили през годините.

сестри
Снимка: Thinkstock

Номер 6: Ти си обичана. Обичана си ужасно много. Обичам човека, който си, обичам поведението ти (макар и понякога да ме дразниш), обичам всеки момент, в който сме една до друга.

Номер 7: Ти си силна. Много по-силна отколкото предполагаш. Много по-силна от мускулите, които имаш. Ти имаш прекрасно сърце и брилянтен ум, а това е най-голямата сила!

Номер 8: Благодаря ти, че те има!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти