Мобилното приложение на Edna - дневната доза вдъхновение, от което се нуждаеш!

Платена публикация

Мобилното приложение на Edna - дневната доза вдъхновение, от което се нуждаеш!
Снимка: netinfo

Дами, всички знаем, че обичаме нещата в живота ни да се случват бързо и лесно, за предпочитане само с един клик. Ето защо направихме мобилното приложение на Edna!

То е едно необятно женско царство, но се побира идеално в смартфона ви и ви предоставя нужната дневна доза полезна информация, забавление и вдъхновение.

Изтеглете го и го инсталирайте от вашия Google Play Store ТУК >>>

Edna е най-полезното и практично приложение за всички жени в България. То предоставя бърз достъп до вашия дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, специално изготвен от професионален астролог.

Тук всяка жена ще открие и своята персонална Таро карта на деня, ще получи съвети за здраве, диети и спорт. Ще разбере от нашите експерти всичко за успешните връзки и добрия секс.

Ще се вдъхнови от актуалните модни тенденции и представителите на съвременния шоубизнес.

Неизменно и най-полезните и интересни функции присъстват и тук - ще имате възможност да изтеглите своя лична Тайна на деня, Късмет на деня и Рецепта на деня, докато отпивате от сутрешното си кафе.

Edna вдъхновява жените в България и им дава възможност да открият себе си в актуалното и авторско съдържание на приложението, създадено от лайфстайл редактори, специалисти и ментори.

Приложението е безплатно и ще осигури бърз достъп до всичко, което се случва в ежедневието на една майка, съпруга, приятелка, дъщеря, бизнес дама...

>>> Към приложението на Edna >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти