Пазарувайте ефективно, дори и да сте притиснати от времето

Лесно е да пазаруваш
Снимка: netinfo

Християн Немски

Ставаме от сън, правим закуска, будим децата, къпем се, изхвърчаме за работа и така до края на деня сме извършили безобразно много действия, без да си поемем дъх. Но в даден етап, целият този хаос може да ни дойде в повече и затова е добре да планираме част от всекидневните си активности предварително, за да смогнем с препускащия трафик на живота. Така че сега ще редуцираме времето за пазаруване с няколко лесни и изпълними условия.

Обеден спринт
В моментите, когато трябва да отскочите до някой мол или магазин, а работата ви притиска, е желателно да си направите сандвич или салата от вкъщи и да хапнете в офиса по-набързо, а обедната почивка оползотворете в пазаруване, като най-добре тръгнете на покупки в ранния следобед между 13:00 и 15:00 часа, защото само така ще избегнете обедната суматоха от хора.

Битпазар
Когато листът с търсените изделия е разнороден и дълъг, е най-добре е да се отправите към магазин, в който има повече стоки на едно място, за да не увеличавате разходките насам-натам из целия град. В тази графа т.нар. ''търговски центрове'' по-популярни сред нас като молове, май се оказват най-функционални. Но задължително си направете списък с нещата, които са ви необходими предварително, защото със сигурност ще забравите да сложите нещо в пазарската кошница, а това означава повторно тичане до магазина, губене на скъпоценно време и допълнително изнервяне.

Виртуална разходка
Този вид пазаруване е много удобен, особено след масовото навлизане на сайтовете, които сравняват цените на даден артикул или услуга и така вие като потребители може да разберете само с няколко кликвания по клавиатурата къде е най-изгодно да си закупите търсения от вас продукт. Така че гмуркайте се смело в интернет пространството, защото може да откриете доста и различни стоки, без да си подавате носа от вашия дом. Разбира се, внимавайте и поръчвайте единствено от лицензирани и проверени сайтове, за да не дадете пари за нещо, което никога няма да стигне до вас.

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти