Създадено за DrWitt

Красота на глътки с грижа за себе си

Красота на глътки
Снимка: DrWitt

Неуморно преследваме красотата. Търсим я навън, в стереотипите и модните тенденции, в някакви неясни правила за съвършенство и привлекателност, които понякога ни се струват недостижими. Всъщност красотата никога не ни е напускала. Тя е вътре в нас – в блясъка в очите, в енергията на смеха, в лекотата на стъпките, в сияещата кожа. Красивият човек е щастлив, с балансирани емоции и бодър дух, с любопитен поглед и спокойни мисли.

Коко Шанел казва, че красотата започва в момента, в който решиш да бъдеш себе си, а вътрешният свят на всеки човек може да бъде забележителен, интересен и обаятелен, стига да не го крием зад несигурности, да го балансираме с витамините на радостта и минералите на великолепието и, разбира се, да се хидратираме редовно.

Кой си ти и от какво имаш нужда в момента? Дали денят ти е бил дълъг и изморителен, а тялото ти жадува за глътка почивка, за да разцъфти отново? Или искаш да изхвърлиш натрупаното напрежение във фитнеса или на стадиона? А може би стресът потиска красивите мисли в главата ти и отнема от креативността и пламъка в очите ти?

Какво ще кажеш за негазирана безалкохолна напитка, обогатена с витамини и минерали, която зарежда красотата ти със сили и е подходяща за ежедневна консумация?!

Снимка: DrWitt

Представяме ти 3 вкуса, от които да подбереш, за да може по естествен начин да върнеш както енергията в тялото, така и баланса на емоциите си :

DrWitt FIT с освежаващия вкус на манго, зелен чай и лимон е подходяща, когато ти предстои тренировка или денят се очертава да бъде динамичен и натоварен. Тя е обогатена с витамин B1, който благоприятства метаболизма и с витамин C, който подкрепя имунната система.

DrWitt ANTIOX с екзотичния вкус на нар и асаи връща емоционалния и физически баланс. Напитката съдържа селен, който се грижи за доброто състояние на кожата и ноктите, цинк, който бори оксидативния стрес, и витамините на здравето С и Е. DrWitt ANTIOX подпомага процеса на релаксация, отпуска и е твоят бюти помощник преди предстоящия ти йога клас, например.

DrWitt RELAX с класическия вкус на касис, черна боровинка и хибискус ти помага да превърнеш стреса в спомен. Магнезият и витамин B6 допринасят за правилното функциониране на нервната система, а ти успяваш по-лесно да премахнеш натрупаното напрежение и да се почувстваш по-спокоен и уравновесен човек. Есктрактът от лимонена трева действа освежаващо и ободряващо.

Твоята красота живее в теб. Тя няма нужда нито от преследване, нито да се жертваш в нейно име. Тя иска точно обратното – любов към себе си и грижа за собствения ти комфорт и вътрешно благоденствие. А когато отвътре си зареден с енергия, здраве и радост, красотата ти цъфти за света и околните всеки ден - необезпокоявана, естествена и неподражаема.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти