Кое ни липсва най-много

Смяна на поколенията
Снимка: Thinkstock

Близо две трети от хората споделят, че липсата на възпитание и лошите обноски у подрастващите са най-негативните явления в съвременния начин на живот.

Това се казва в ново европейско проучване, цитирано от британския сайт "Dailymail.co.uk". Над 30% от запитаните се оплакват как с годините метеорологичните условия все повече се влошават.

Изследването е било проведено онлайн между 1000 души от двата пола на възраст от 16 до 65 години.

На трето място в списъка на недоволствата се нареждат кръчмите и училищата, чието ниво на обслужване и съответно на обучение също е било много по-завидно в миналото за разлика от сега, разкриват интервюираните.

По-нататък в класацията се нареждат телевизионните програми, градският транспорт, здравеопазването, музикалните течения и филмовата индустрия, банковите услуги, политическата обстановка, които също се занижават качествено с всяка следваща година.

Близо 17% от анкетираните коментират, че футболът вече не е така зрелищен, както в миналото, а 11% пък допълват, че сексуалните им преживявания са намалели като количество и удоволствие с годините.

Все пак 10% от запитаните споделят, че в сравнение с миналото туристическите услуги и модата подобряват нивото си към днешна дата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти