Време за четене: "Най-щастливото момиче на света"

Време за четене: "Най-щастливото момиче на света"
Снимка: netinfo

Ани привидно има всичко, за което може да се мечтае: секси фигура, бляскава кариера в модно списание, дизайнерски дрехи, красив и богат годеник – идеалния живот, който й гарантира защита и сигурност. Така че никой да не е в състояние отново да я нарани.

Но Ани има тайна. Амбицията й да успее на всяка цена прикрива болезнено преживяване от миналото. Преди четиринайсет години, като ученичка в престижната гимназия „Брадли“, тя е публично унизена и това все още не й дава мира.

Ани е поканена да участва в заснемането на документален филм за трагедия, при която са загинали ученици от „Брадли“. По щастлива случайност тя е останала невредима... поне външно. Годеникът й не одобрява, но Ани съзнава, че само така може да загърби миналото.

Но дали, ако наруши пазеното с години мълчание, ще загуби всичко, за което се е борила? Или истината най-накрая ще я освободи?

За автора:

Джесика Нол е родена и израства в предградията на Филаделфия. Завършва престижно частно училище, а след това и колеж в Ню Йорк. Обожава Силвия Плат и Фланъри О‘Конъри и мечтае да стане писателка. В продължение на пет години е редактор в списание „Космополитън“. За този период в него излизат двеста нейни статии за връзките, секса и психичното здраве. Работила е и като редактор в дамското списание „Селф“ .

Дебютният й роман „Най-щастливото момиче на света“ се превръща в бестселър, като правата за филмирането му са откупени от продуцентската компания на Рийз Уидърспун още преди издаването му.

Днес Джесика посвещава цялото си време на писателската си кариера. Живее в Ню Йорк със съпруга си и работи по филмовия сценарий на „Най-щастливото момиче на света“, както и по следващата си книга. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти