Време за четене: "Кучешки живот"

Време за четене: "Кучешки живот"
Снимка: Weheartit

„Кучешки живот“ е роман за хората, в който едно четириного търси смисъла на живота си - след няколко прераждания и собственика. Разказът тече от името на кучето, а гледната точка към човешкия свят няма как да ви остави равнодушни.

Камерън е създал топла, интелигентна и вълнуваща история за приключенията на храбрия Тоби, който от палаво улично кутре се преражда неколкократно на различни места, като всеки път открива щастие и смисъл в това да служи на хората: на отдадената на животните Сеньора, на самотното момченце Итън, на изгубилата вяра в себе си Майя и на обърканата Уенди.

Блестящият американски хуморист У. Брус Камерън е носител на наградата „Бенчли”, а през 2011 г. е обявен за колумнист на годината в САЩ.

Изключителна популярност му донася романът „Кучешки живот” (първа книга от поредица), който в продължение на година е в списъка на бестселърите на „Ню Йорк Таймс”.

Сюжетът на книгата е в основата на американския комедийно-драматичен филм „Кучешки живот”, чиято премиера е на 27 януари. Режисьор на лентата е Ласе Халстрьом.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти