Време за четене: "Храни се добре, за да се чувстваш добре"

Време за четене: "Храни се добре, за да се чувстваш добре"
Снимка: netinfo

Храненето е първата ни защита срещу болестите, а добрият хранителен режим може да облекчи и да ни предпази от почти всяко заболяване.

В тази книга д-р Сара Брюър разкрива с какво да се храните съгласно принципите на нутриционалната медицина, за да надвиете 50 често срещани болести – от високо кръвно налягане до екзема и от остеоартрит до депресия. Узнайте какво да консумирате – и какво да избягвате, – за да повишите шансовете си за оздравяване.

В “Храни се добре, за да се чувстваш добре“ ще откриете здравословни рецепти и съвети относно ключови суперхрани, оказващи цялостен благотворен ефект.

Книгата съдържа множество съвети относно храненето, основани на последните научни изследвания. Организирана е по заболявания за бързо и лесно ползване. Препоръчва ключови суперхрани, които да включите в ежедневния си арсенал за справяне с болестите.

„Храни се добре, за да се чувстваш добре“ ще ви научи как да запазите доброто здраве на всички в семейството.

За автора:

Д-р Сара Брюър е награждаван автор на здравна литература и дипломиран лекар, нутриционист и нутритерапевт. Нейни статии редовно се появяват в редица вестници и списания по теми, свързани с науката за храненето. Написала е над петдесет книги за здравословно хранене.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти