Време за четене: "Хари Потър и Прокълнатото дете"

Време за четене: "Хари Потър и Прокълнатото дете"
Снимка: netinfo

Почитатели на сагата за малкия магьосник Хари Потър, обединявайте се - най-сетне получавате дългоочакваното продължение на историята. Осмата история, деветнадесет години по-късно и нови приключения за Хари и компания.

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици. 

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал.

Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места. 

Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, "Хари Потър и Прокълнатото дете" е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена.

Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти