Време за четене: "Друга представа за щастието"

Време за четене: "Друга представа за щастието"
Снимка: Colibri

„Друга представа за щастието“ ни напомня, че случайности няма – има само срещи. През първия пролетен ден на 2010 г. Агата бяга от затвора, макар да й остават само няколко години след трийсет излежани.

На една бензиностанция тя нахълтва в колата на Мили и я въвлича в бягството си. Надарена с неутолима жажда за живот, Агата разбива на пух и прах приятната рутина на Мили. Делят ги двайсет години, но по време на пътуването двете жени споделят мечтите си, които никога не е късно да бъдат осъществени.

Пет дни с кола през Съединените щати и няколко (не)случайни срещи постепенно ще осветлят тайната на Агата. А Марк Леви отново ни внушава човешката необходимост от свобода и същевременно разкрива един малко познат къс от американската история.

За автора:

Според резултатите от ексклузивно проучване на „Льо Фигаро“ Марк Леви е най-предпочитаният съвременен френски писател. Общите продажби на неговите романи, преведени на 49 езика, отдавна надхвърлят 33 милиона екземпляра. Което несъмнено означава, че Марк Леви е най-четеният френски писател в света.

Още първият му роман „Ами ако това беше истина“, му носи световна слава. Книгата е екранизирана през 2005 г. с участието на Рийс Уидърспун, преведена е на близо 40 езика и е издадена в трийсет и пет страни. Истории като „Втори шанс”, „Чувство, по-силно от страха”, „Децата на свободата“ и „Всички онези неща, които не сме си казали“ са свидетелство за умението на автора да експериментира с различни теми и жанрове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти