2 в 1: стройни и тонизирани – невероятно добра комбинация

Игри за напреднали
Снимка: netinfo

Християн Немски

Този път няма да ви затрупваме с всевъзможни идеи и хаотични предложения как да се пъхнете в роклята на Наоми Кембъл в рамките на един месец.

Но това, за което даваме честната си дума, е да ви покажем една друга гледна точка за начините, по които да покачите адреналина си - но не от нерви, а от свежи и приятни емоции, които ще ви сполетят, щом се впуснете в някоя от посочените по-долу активности.

Няма какво да се лъжем, че точно лятото е сезонът, в който добре поддържаната фигура се чувства най-комфортно в кожата си и събира солиден актив с положителни оценки от околните.

Сега обаче ви предлагаме да потеглите на едно малко по-смело пътешествие отвъд потните фитнес зали, за да учестите пулса си с по-нетрадиционни спортове и занимания за извайване на тялото и духа.

Тук неслучайно споменаваме и духа, защото с каквото и да се захванете, е нужно да го правите с желание, хъс и постоянство, за да постигнете хубави резултати.

Затова е важно, когато всекидневието ви е толкова забързано и до голяма степен монотонно, да пробвате да смените ритъма на живота си, дори в рамките на час-два седмично и да опитате нещо, което не сте и подозирали, че може да ви хареса.

В това начинание интернет се оказа нашият безценен помощник и ето на какви видове спорт се натъкнахме в един чисто нов сайт - surikat.bg.

На същия линк откриваме списък с предлагани екстремни активности, сред които са такива като морското гмуркане (за него все пак е добре да си отделите цял уикенд) или пък професионални уроци по модерен балет, в които например може да усвоите техниките от последния клип на Лейди Гага или Бионсе.

Точно попадение за ценителите на елитарните спортове са и курсовете по конна езда.

Нататък изненадите продължават с изживявания като кикбокс със специална програма за жени, а по-бойните натури могат да се пробват и в древното японско изкуство на самураите - Кендо.

Освен спортовете, на сайта се предлагат различни видове курсове, занаяти и уъркшопове - като арт терапия, в чиито групи всеки записал се може да изрисува собствени стенописи или да отлее свещ по свой дизайн.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти