Създадено за Toffifee

Шоколад през есента? Нека е много! (ИГРА)

Ето кои са победителите в играта на Toffifee
Снимка: Istock

Есента е тук, малко неусетно, но решително, и летните студени изкушения по естествен път остават само спомен. Графикът ни вече не е отпускарски, а е пълен с нови задачи, никой вече не мечтае за прохлада, а търси топлина и уют. Динамиката на живота отново е голяма – децата са в училищата, родителите тичат по задачи и всички сме в обичайния си доста натоварен режим.

Понякога между две задачи се сещаме, че сме мързелували на плажа едва преди месец-два, а сякаш е било преди години, и имаме нужда да утешим носталгията с нещо вкусно. А от детска възраст знаем, че така, както утешава шоколадът, нищо друго не го прави. Всеки си има любимо шоколадово успокоение – за едни това е чашата горещ шоколад, плътен и сладък, който отмива всички тревоги и те връща в безгрижните детски дни, за други това е шоколадът, който отваряме вечер – награда за свършените задачи.

Снимка: Istock

Шоколадът е удоволствието, което винаги можем да си доставяме и за което винаги мечтаем. Той може да е винаги с нас, дори когато всекидневието ни е нетърпимо натоварено и прилича повече на скоростно влакче, което препуска нагоре-надолу. Шоколадът не изисква вниманието ни, нито ни държи отговорни за закъсненията – той е винаги готов да ни зарадва, стопли и успокои.

Най-хубавото нещо, което можеш да откриеш в чантата си, докато тичаш между две срещи, е блокче шоколад или шоколадов бонбон – той може да те прати на седмото небе дори и само за няколко секунди. А децата? Те обожават шоколада! Сложете им тайно шоколадов бонбон в раницата и вечерта ще ви разказват колко много са се зарадвали, когато са го открили в училище.

Шоколадът е и перфектният подарък, извинение или романтичен жест към партньора и с него никога не можете да сбъркате. Единственото, което трябва да помните, е какви предпочитания има човекът, на когото го подарявате, или пък да се спрете на някой толкова вкусен и изискан, че да нямате опция за грешка. Този сезон шоколадът е на трон, така че, ако ви предстоят поводи, свързани с подаръци, шоколадът трябва да е пръв избор. Подарявайте шоколад сами на себе си, изненадвайте се, предизвиквайте се и си доставяйте удоволствие, защото животът е един и в него трябва да има много шоколад.

Снимка: Storck

Например новото Toffifee Cacao Intense като лимитиран продукт ще бъде налично на пазара само за малко, така че непременно трябва да го опитате. В тази кутия вълшебната карамелена купа с хрупкава лешникова сърцевина е покрита с какао... с много какао. Бонбоните са ограничено издание, затова грабвайте ги и им се наслаждавайте, докато отговаряте на въпроса в специалната игра. Все пак, в компанията на шоколад човек е по-концентриран и работата спорú. Не сме забравили и за наградите. Накрая 15 от вас ще спечелят подаръци – разбира се, изкусително вкусен шоколад. Защото какво? Есен е. И това е достатъчно основателна причина да си причиним това удоволствие. Даже по няколко пъти!

След като ни помогнахте да открием кои са най-предпочитаните вкусове шоколадови бонбони, като участвахте в нашата ИГРА с награди от Toffifee, отговаряйки на въпроса ОПИТАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ НОВОТО TOFFIFEE COCOA INTENSE?, изтеглихме 15 победителя от всички 1570 участника. В списъка по-надолу може да разберете кои са късметлиите, които получиха сладки награди от Toffifee!

ВИЖ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ТУК


ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ИГРАТА СА:

• Андреана К.

• Светлана Н.

• Цветанка Й.

• Стела К.

• Верислава С.

• Лилия Р.

• Милко П.

• Велислава Р.

• Радостин С.

• Мирослав М.

• Станислава Т.

• Радостина С.

• Светлозар П.

• Антония В.

• Радка К.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти