С подкрепата на Bonilash

Edna празнува 8-ми рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди!

Bonilash
Снимка: Bonilash

!!! Играта приключи в 12:00 ч. на 9 март. Победителите можете да видите ТУК. 

На 8-ми март Edna.bg празнува своя 8-ми рожден ден! Цели 8 години ние растем заедно с нашите читатели, вдъхновяваме се от тях и от всичко, което ни заобикаля в нашия толкова красив, шарен и непредвидим женски свят.

Edna.bg е полезна, практична, модерна, интересува се от астрология, козметика и диети, вярва в истинската любов и ежедневно търси вдъхновение в красотата на света.

Ето защо, в навечерието на 8-мия ни рожден ден, искаме да те предизвикаме да ни разкажеш за 8-те прекрасни жени, които те вдъхновяват. За онези дами, които са имали силата да променят живота ти, да те усмихнат, когато ти се плаче и да ти вдъхнат нужната увереност! Виж повече за играта ТУК.

Ако се включиш в играта ни, можеш да си сред 8-те късметлийки, които ще получат един от 8 комплекта, съдържащи тайната на дългите и красиви мигли, а именно серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med, благодарение на които не просто ще вдъхновяваш, а ще блестиш!

Bonilash
Снимка: Bonilash

Ето какво трябва да направиш, за да участваш:

Ние от Edna.bg вярваме, че зад всяка успяла жена стои... самата тя и още няколко дами, които са я вдъхновили! Напиши ни кои са 8-те жени (известни или не), които са повлияли най-много на живота ти и са ти дали онази искрица вдъхновение, която е запалила пламък у теб.

Напиши ни кратък разказ или списък с 8-те жени, които те вдъхновяват ежедневно и ни сподели защо. Изпрати ни текста си на edna@netinfo.bg и добави твоите имена и телефон.

Можеш да спечелиш един от 8 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med.

Към играта >>>

жена пролет цветя уют
Снимка: Istock

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 9 март (понеделник) и обявени чрез статия, тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.bg.

Нямаме търпение да ни изпратиш своя списък с вдъхновяващи жени! Очакваме те и ти пожелаваме успех, късмет и ВДЪХНОВЕНИЕ!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти