Ednа на Edna година

Ednа на Edna година
Снимка: Thinkstock

Мария Атанасова

Приятели, думата "първи" за нашия екип е повече от необикновена. Тя за нас носи това, което с много усилия вече една цяла година се борим – да бъдем първи. И не, уважаеми читатели, не просто да бъдем първи сред другите, а да бъдем първи за вас.

Така идваме всяка сутрин на работа – с идеята да бъдем първото нещо, за което се сещате, когато стане дума полезна, интересна и поднесена с внимание към детайла информация. И вие усетихте и оценихте вниманието и старанието ни, ето защо ние постоянно се хвалим с вас - нашата ангажирана и лоялна читателска аудитория.

Очакваме с нетърпение рождения си ден на 8-ми март! Пожелаваме си да продължавате да ни следвате, препоръчвате, съветвате, вдъхновявате!

Стига за нас, нека сега и за вас smiley

Знаете ли, това няма да е обичаен рожден ден? Решихме, противно на традицията само да се получават подаръци, ние решихме да подаряваме. И то решихме да подаряваме истински желани подаръци.

Нека бъдем честни, всяка Edna от нас поне веднъж си е мечтала: или да отиде в Париж с любим човек, или да си купи луксозно бельо за специални случаи, или да притежава маркова козметика?

Edna.bg подарява точно тези неща! А как да ги спечелите, ще ви разкажем накратко:

Започваме играта "Edna на Edna". Тя продължава девет дни - започва на 27.02. (сряда) и приключва в четвъртък, 7 март, точно ден преди рождения ни ден на 8-ми.

В играта можете да се включи всеки пълнолетен регистриран потребител (ако все още нямате регистрация за Edna, заповядайте тук.). Влизайки в личния си потребителски профил (от тук), всеки ден ще отключвате по едно предизвикателство. Вие трябва да го изпълнявате в деня, в който е зададено и да ни изпращате своето доказателство, че сте го изпълнили.

Сега ще питате какви са деветте предизвикателства, нали? Тайна. smiley
Ще ги разбирате едно по едно до края на играта. Те са лесни, интересни и забавни. Ще ви караме да творите, да пишете, да въвличате други хора, да се развихрите в кухнята, да снимате... 

Сами можете да изберете кога да се включите и колко време да играете. Можете да направите между 1 и 9 предизвикателства, но не можете да се връщате назад. Тоест – ако вече сте изпуснали предизвикателствата от предните дни, няма как да ги отворите отново.

Помнете обаче – ако изпълните всички девет предизвикателства, има много голяма опасност да трябва да си вземете отпуск след един-два месеца, защото отлитате за Париж с любим човек и ще останете там цели пет дни в хотел, намиращ се в сърцето на френската столица. Ако смятате, че сте готови на такава жертва – влизайте всеки ден в профила си, отключвайте предизвикателството, приемайте го и ни изпращайте доказателство. Доказателствата са във вид на текст, снимка или линк.

Ако пък не сте имали възможността да отключите и приемете деветте предизвикателства, можете да изпълните между 6 и 8 и да спечелите ваучер за луксозно бельо на световноизвестната марка Palmers.

Ако приемете 4 или 5 предизвикателства, участвате в томболата за една от петте антиейдж програми на BIODERMA.

Ако прочетете или чуете за играта "Edna на Edna" по-късно и успеете да направите само 1 или 2 предизвикателства, много вероятно е да бъдете един от петимата читатели, които ще получат комплект от 3 книги на автори в Edna.bg.

Обобщаваме: чакаме ви всеки ден между 27.02. и 07.03. в личните ви профили в Edna. Там ще ви чака нашето дневно предизвикателство. То ще стои там от 00:01 ч. на съответния ден до 23:59ч. на следващия, т.е. вие имате 24 часа да мислите, творите и изпращате. Ако промените мнението си, има възможност и да редактирате каченото доказателство.

След като часовникът удари 00:00 часа, предизвикателството се заключва и идва следващото. След като изтече дневното предизвикателство, на следващия ден ще можете да виждате какво са направили и останалите играещи, като отидете на "Галерия" в играта. Ще видите, много е лесно и интересно.

Нямаме търпение да потвърдим мнението си, че сте изобретателни и готови за разнообразие в ежедневието. Нека пазим добрия тон и спазваме условията за коректност в играта. В противен случай нашите модератори няма да одобрят доказателствата ви, ако те са неотговарящи на условието на предизвикателството, ако са обидни или нецензурни.

Ще ви караме да творите, да пишете, да въвличате други хора, да се развихрите в кухнята, да снимате...  А ние, екипът на Edna, ще очакваме с нетърпение вашите доказателства.

На 8 март ще изтеглим и обявим всички печеливши. А после... После ще чакаме снимки и картички от Париж!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти