Настъпи нова ера за интернета и телевизията у нас: премиум изживяването EON

EON
Снимка: Vivacom

Време е за нова епоха в интернета и телевизията у нас! Най-новата услуга EON на Vivacom ни позволява премуим изживяване, с което всеки телевизор се превръща в „смарт“, за да се радваме много по-голямо и достъпно съдържание.

Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности. Те включват над 200 канала, които можем да връщаме до 7 дни назад, за да гледаме в удобно за нас време. Наслаждаваме се още на множество радиостанции и каталози с над 10 хиляди заглавия на филми и сериали във видеотеката на EON.

EON
Снимка: Vivacom

Освен че всички те предлагат субтитри или дублаж на български, платформата EON разполага и с ексклузивно гласово търсене на родния ни език. Така по-лесно и бързо намираме заглавията, от които се интересуваме, и може дори да ги откриваме по име на някой от участващите актьори.

Дори вашият телевизор да не е смарт, със специално устройство - „вълшебната кутия“ Smart TV Box, той се превръща в такъв, за да се насладите на всички функционалности на новата услуга.

С EON получаваме достъп до най-популярната VoD услуга в региона - Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и други.

Още по-добрата новина е, че във всички пакети на EON е включено мобилното приложение на услугата, което осигурява достъп до същото съдържание от всяко устройство, било то телевизор, смартфон, таблет или уеб. Така за наше улеснение разполагаме с еднакъв интерфейс, интуитивно меню, лесна и бърза навигация.

А когато нямаме време да довършим новия епизод от любимия си сериал вкъщи, с мобилното приложение можем да продължим гледането на друго устройство навсякъде и по всяко време от сцената, в която сме спрели.

EON
Снимка: Vivacom

В платформата EON могат да се ползват до 5 профила, които позволяват на всеки потребител да следи съдържание според интересите си и получава препоръки в зависимост от личния вкус. В нея получаваме възможност и за създаване на детски профил със съдържание, предназначено единствено за най-малките членове на семейството. За да е още по-забавно преживяването им, те могат да ползват и специално детско дистанционно.

Най-новата услуга на Vivacom осигурява и супер бърз интернет в цели 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom, която ще продължи да бъде разширявана до края на годината.

Платформата EON се предлага в три пакета според нуждите и възможностите на клиентите, а първите потребители могат да се възползват от преференциални цени от само 1 лев на месец. Повече информация за тях научете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти