Чувстваш се потисната и преуморена? Провери дали не страдаш от лятна депресия

лятна депресия
Снимка: iStock

Естествено, че атмосферата влияе пряко на настроенията ни. През зимата, например, няма как да се чувстваме прекрасно, когато се борим с пронизващия вятър и ниските температури.

Проблемът е, когато сме потиснати и лишени от желание да правим каквото и да било през лятото. На пръв поглед няма причина да се чувстваме зле - това е най-обичаният и най-очакваният сезон, който зарежда хората с позитивна енергия и ги изпълва с копнеж по предстоящи красиви преживявания.

лятна депресия
Снимка: iStock

Оказва се, че "лятната тъга" (summertime sadness), която е възпята от любимата Лана дел Рей, не е толкова рядък и тревожен казус. Много хора се чувстват зле по това време от годината, защото смятат, че с началото на този сезон "всичко ще се оправи" по магически начин. Казват си: "Това лято ще направя всичко онова, което съм искал, но не съм имал време и енергия."

Днес ще се опитаме да ви помогнем да диагностицирате и решите проблема си, свързан с лятната депресия. Вижте в нашата галерия как е добре да подходите, за да възстановите хармонията във вътрешния си свят.

Към галерията >>>

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти