Човекът, който изпада в кома и пътува във времето - какво ще се случи след 1000 години

Човекът, който изпада в кома и пътува във времето - какво ще се случи след 1000 години
Снимка: Thinkstock

През 1921 г. Паул Амадеус Динах, швейцарско-австрийски учител със здравословни проблеми, изпада в кома продължила една година. През това време съзнанието му пътува в бъдещето и влиза в тялото на човек, който живее в 3906 година след Хр. Ето предсказанията за онова, което ще стане на Земята през следващите хилядолетия.

В книгата си авторът посочва, че хората на бъдещето са разбрали напълно особената медицинска ситуация на Динах, която те са нарекли ​​“съзнателно плъзване“ и му разказали възможно най-много за историческите събития, които стават в периода между 21 и 39-ти век. Единственото, което не му казали, била точната история на 20-ти век − в случай, че съзнанието на Динах се върне обратно към първоначалното си тяло и епоха (както е направил) − те смятали, че да го осведомят за най-близкото му бъдеще и за бъдещето на неговата епоха би било опасно в случай, че наруши или променени пътя на историята и на своя живот.

Когато Динах се събужда от комата, той се оказва обратно в 1922 г., но с невероятното количество знания и информация, които е научил за тази една година прекарана в бъдещето. Знаейки, че не му остава много време, Динах решава да си направи дневник, в който да запише всичко, което успее да си спомни от своето невероятно преживяване.

Любопитното е, че Паул Динах не е автор, поет или професионален писател. По-скоро той е един обикновен човек, който си е водил дневник без да е очаквал, че този дневник ще бъде публикуван и признат, както всъщност е станало.

Това са предсказанията на Паул Динах за бъдещето на човечеството.

Снимка: boredpanda.com

2000-2300 след Хр. -  Човечеството все още се бори с проблемите на пренаселеността, екологичното унищожаване на околната среда, икономическите неравенства, грешната парична система, липсата на подходяща храна за всички хора и с малки локални войни. Хората живеят в трескава надпревара за оцеляване – финансово и при ядрена катастрофа и не им остава време да търсят своята вътрешна същност и да се стремят към духовно развитие.

Възможно е Адът наистина да се намира на Земята. Къде е това място?

През 2204 след Хр. е извършено мащабно колонизиране на планетата Марс, където се заселват 20 милиона души. Но през 2265 след Хр. огромно природно бедствие ги убива. Никога повече човечеството не прави опит да колонизира Марс.

2309 след Хр. - В резултат от натрупаните и нерешени проблеми на Земята става още една голяма катастрофа − великата глобална война. Голяма част от цивилизацията такава, както я знаем, спира да съществува. Унищожаването поразява почти напълно жълтата и черната раси.

Снимка: boredpanda.com

2396 след Хр. - Тази голяма промяна води до окончателното установяване на Световен парламент на Земята на Световния съюз на нациите и държавите. Но този Световен парламент, въпреки че е избран чрез гласуване на народите, не е от политици или бизнесмени, а от учени, технолози  и хуманитарни фигури. Парите, каквито ги знаем, вече не съществуват. Планетарните ресурси са преразпределени и сега са достатъчни за всеки. Пренаселеността, климата, храненето и екологичните проблеми са решени.

Чували ли сте за мистерията около Царичина? Ето какво разкрива баба Ванга за този феномен

Но не е решен напълно проблема с тиранията. Животът е лесен и хората работят все по-малко и по-малко по време на живота си. Летоброенето започва отново от година 1, тоест 2396 (както по времето на Иисус Христос). Независимо от това, Световното правителство е форма на тоталитаризъм, а националните правителства се противопоставят пряко или косвено още няколко столетия. Хората са все още имат национално съзнание и не са развили планетарно съзнание.

Снимка: Thinkstock

Едва след 2-5 века, те най-после успяват да направят това. Макар да няма икономически неравенства такива, каквито ги знаем, все още има неравенство над контрола на нивото на технологиите и собствеността. Хората са духовно слаби и бездейни. Тази „особена ера на Тъмните векове“ продължава до 3400 г.

3382 след Хр. Забележителен феномен възниква сред човечеството. Хората един след друг внезапно придобиват нова духовна способност, която може да се нарече хипер-визия или хипер-интуиция. Пряк достъп до „великата Духовна Светлина“ или „Директното Знание“ с изключително мощни и  изумително качествени съзидателни сили. Това представлява и мутация на човешкия мозък.

Снимка: Thinkstock

3400-4000 след Хр. Нов „Златен век“ настава сред човечеството почти 1000 години след „тъмната епоха“. Сега в Глобалното правителство вече няма учени и технократи. Има „Универсални създатели“. Личности, които съчетават едновременно качествата и способностите на философ, художник, учен, адепт, мистик и т.н. Всичко в обществото е безплатно − дрехи, дом, храна, транспорт и т.н. Не съществува частна собственост  и единствените неравенства са на база чест и добро име.

Хората вече не измерват успеха в живота си с технологични и материални стандарти на живот, а главно със своето емоционално, умствено и духовно развитие и самоусъвършенстване. Хората работят само 2 години през целия си живот за период, еквивалентен на периода между сегашните 17 и 19 години. Населението на Земята е по-малко от един милиард души и има изобилие от продукти за достоен живот. Законите в обществото са сведени до само няколко, тъй като негативни или престъпни намерения на хората в обществото почти липсват.

Снимка: boredpanda.com

Има само три вида закони:

1. Закони, които се отнасят до 2-годишния срок на работа.
2. Закони, които се отнасят до това как да се извършват пътуването  и разпространяването на стоките.
3. Закони, които се отнасят до стабилния демографски размер на популацията (контрол на раждаемостта).

Снимка: Thinkstock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент