Време за четене: революционната „Честна игра“, която ще преобрази семейния ви живот

Честна игра Ив Родски
Снимка: Издателство СофтПрес

Революционна – така най-често определят „Честна игра“ от Ив Родски. А всичко започва от едно невинно съобщение за боровинки, които тя е забравила да купи.

В него се оглеждат проблемите, които все по-активно задръстват ежедневието и брака ѝ – безкрайните списъци със задачи, които водят до нарастващо напрежение у дома заради чести спорове с половинката и до емоционален срив в системата, породен от неоправдани очаквания и разяждащо чувство за провал. Когато Ив Родски поглежда в телефона си и вижда съобщението, тя не предполага, че тези няколко думи ще преобърнат живота ѝ, но знае, че нещо трябва да се промени. Веднага.

„Честна игра“ е ключът към промяната – вълшебното заклинание, което отваря вратата към стабилни и хармонични взаимоотношения с партньора. Система, която Ив Родски е разработила, за да даде най-полезното и практично решение на дилемата, пред която е изправено всяко домакинство – как да сложи ред в хаоса от задачи.

Иновативна и забавна, „Честна игра“ предлага адекватен план за излизане от всякакви ситуации и под формата на игра успява да дефинира и елиминира проблемите, с които двойките се сблъскват най-често.

Примери от личния живот, конкретни съвети и напътствия, интерактивни тестове – на страниците на книгата читателите ще се научат не само да планират и организират задълженията, но и да приоритизират задачите си, да ценят времето на другия, да развиват собствените си интереси отвъд ролите, които са приели вкъщи.

Честна игра Ив Родски
Снимка: Издателство СофтПрес

„Честна игра“ е подходяща както за семейства с деца, така и за двойки, които още не са станали родители; за традиционалистите, които вярват в идеята на брака, и за модерните двойки, които вярват в идеята за партньорство с или без документ.

„Целта на „Честна игра“ е справедливост, а не равенство.“ В тази игра няма победител, защото всички печелят спокойна, балансирана и щастлива семейна среда. 

„Честна игра“ се нарежда сред най-добрите книги на 2020 г. според списание Forbes, избрана е за книга на месец октомври 2019 г. в литературния клуб на Рийз Уидърспуун и е наричана „впечатляващ дебют“ от Publishers Weekly. Книгата вече може да намерите на български от издателство СофтПрес.

Честна игра Ив Родски
Снимка: Издателство СофтПрес

Ив Родски е възпитаник на Мичиганския университет и юридическия факултет на „Харвард“. Започва кариерата си в „Джей Пи Морган“, но скоро след това основава собствена консултантска фирма – „Филантропска съветническа компания“, която предоставя услуги на частни лица и семейни фондации. „Честна игра“ е първата ѝ книга.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти