Бяхме в ада и беше много вкусно!

Hells kitchen
Снимка: NOVA

Велина Томова

Ако питаш една жена какво предпочита – да гледа готварско предаване или да прави секс, е много вероятно да избере предаването.

Обяснението е просто – готварските предавания и особено състезанията успяват да превърнат ежедневното (досадно) задължение по осигуряване на прехраната в завладяваща надпревара, подправена с пипер, поширани яйца и много страст.

И най-важното – не трябва ти да готвиш, само гледаш и се наслаждаваш.

Една такава наслада за сетивата ни предстои и от 27 февруари в ефира на Нова телевизия – предаването Hell’s Kitchen (Адска кухня).

 

Шеф Виктор Ангелов е повече от готов да посрещне участниците в адската си кухня! ⚡🙏 Кой няма да издържи на напрежението и кой ще оправдае очакванията с представянето си? Предстои да разберем! 🥗🔪

Публикувахте от Hell's Kitchen Bulgaria в 17 февруари 2018 г.

В него шеф Виктор Ангелов ще тества уменията, нервите и характера на професионални готвачи, решени на всичко, за да успеят да стигнат до наградата – 100 хиляди лева и работа в ресторанта на Ангелов.

Отборите първоначално са разделени на мъжки и женски и всеки помага на всеки.

„Готвенето е екипна работа и си длъжен да се подчиняваш на йерархията, за да постигнете заедно общата цел – доволен гост на ресторанта“, разказа продуцентът на предаването Нико Тупарев.

Във всеки епизод ще има различно предизвикателство, което отборите трябва да покрият. Отпада най-зле представилият се от по-слабия за епизода отбор.

хелс кичън
Снимка: Edna.bg

За разлика от другите кулинарни състезания, тук всичко се случва в истинска кухня, в истински ресторант и пред истински гости.

Двете кухни са построени според насоките на шеф Ангелов и в тях възможност да се развихрят ще имат професионални готвачи с кариера у нас, и в чужбина.

хранА
Снимка: НОВА/Edna.bg

Залогът в състезанието е голям. Аз всъщност си избирам нов готвач, така че за мен е важно не само готварските му умения, но и издръжливостта на характера, способността за самоконтрол и за работа в екип“, разказа шеф Ангелов по време на представяне на предаването пред журналисти.

„Лигавщини кухнята не търпи“, добави той.

Секунда след това той се върна в кухнята, за да довърши менюто, което ще приготвят и участниците.

Както повеляват съвременните тенденции в рестoрантьорския бизнес, няма преграда между кухнята и ресторанта и на Hell’s Kitchen.

Имахме възможност да наблюдаваме последните приготовления по менюто, което включваше миди Сен-Жак, телешко филе, сьомга и нежни бухтички за десерт (обещаваме да дадем подробни рецепти за всички по-нататък).

хранА
Снимка: НОВА/Edna.bg

Както можеше да се очаква, всичко беше изумително вкусно и приготвено с много внимание. Дали обаче участниците в предаването ще успеят да се справят така добре, ще разберем на 27 февруари от 21 часа по Нова.

Имаше и крясъци, но не по готвачите, които се движеха в абсолютна хармония между различните станции в кухнята. За какво става дума, вижте в интервюто, което шеф Виктор Ангелов даде специално за Edna.bg:

 

Нашият редактор Велина Томова издава подробности от кухнята на Hell's Kitchen Bulgaria 😍😍😍 Вижте какво разказа шеф Виктор Ангелов за готвенето, мъжете и жените, специално за Edna.bg ❤️❤️❤️

Публикувахте от Edna.bg в 19 февруари 2018 г.

 

 

Още ТВ лица

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти