6 интересни и свежи книги, които да (си) подарите за 8-ми март

жена книга пролет
Снимка: Istock

Вяра Иванова

8-ми март чука на вратата, както и пролетта. Вече слънчевите лъчи топлят повече и светят по-продължително, което значи, че е време да се заредим с нови, свежи и интересни книжки за новия сезон!

Ако сте в дилема какво да четете през пролетта или пък се чудите какъв подарък да изберете за обичана жена за 8-ми март (или пък за себе си), днес ви давам цели 6 предложения, които звучат изключително увлекателно и вече си представям как чета някоя от тези книжки, излежаваща се под пролетното слънце!

Започваме с "Женени до понеделник" на Катрин Байби

книга
Снимка:

Пясъчнорус, снажен, с вид на киноактьор, отгоре на всичко умен и амбициозен - най-младият кандидат за губернатор Картър Билингс е магнит за всяка жена. Не и за Елиза Хейвънс, обаче. „Холивуд!“ – подигравателно му подвиква тя всеки път, преди разговорът им да се превърне в поредната престрелка. Младият политик знае, че ако иска успех трябва да улегне и да стане семеен човек. По ирония на съдбата, работата на Елиза е тъкмо тази – да запознава и сближава двойките по пътя към олтара. Точно тя обаче няма да му даде доброволно никакъв шанс, освен ако… Прозрението го осенява като мълния; неговият избор за подходяща половинка между чаршафите ще смае и самата сватовница…

Елиза е щастлива, че най-добрата й приятелка има съпруг, който я обожава. Но най-добрият приятел на този съпруг – сексапилният и дързък Картър Билингс – буквално я подлудява. Проклетникът се движи с по-голяма самоувереност от котарак в тъмна алея, очарова де когото срещне само с усмивка и от него извира покана за секс като сироп, капещ от двойна порция палачинки. Мечта, но… извън нейния обхват. Никой мъж не се е карал толкова много с Елиза ... и не е карал сърцето й да препуска толкова бързо. Опитът й в агенцията за запознанства обаче я е научил на едно – дълго пазените тайни означават, че да се омъжиш не е вариант. Досега.

И докато двамата дебнат подходящ случай всеки да подмами другия към сиренцето в капана,  самите те се озовават в опасен капан. Под прицел. И вече няма шега. Времето им изтича. И за двамата е по-добре да бъдат женени до понеделник…

Разгледай останалите ни предложения и научи повече за всяка книга ТУК >>>

игра
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти