Къде са мъжете по мой вкус

Защо все на мен се случва
Снимка: netinfo

Християн Немски

Ако дълго време се чудите защо на мъжете, с които излизате и срещате във всекидневието ви все нещо им куца, си помислете дали не може да преосмислите вашия подход, който на този етап ви донася само и единствено неподходящи партньори.

По-ниска и от тревата
Може и да не се замисляте, но липсата на увереност и самочувствие във вас може да се върне като бумеранг, който да отблъсне мъжете в обкръжението ви. Ако нямате висока оценка за себе си, трудно ще привлечете представител на срещуположния пол, който да има потенциал.
Защото как ще накарате някой да ви хареса, ако вие самите не се чувствате добре със собствената си особа.

Смело сърце
Не се страхувайте от флиртове и първи крачки. Спрете да се оплаквате, че никой не ви забелязва, а се постарайте да дадете гласност на чувствата си час по-скоро, ако има обект, който ви изкушава. Иначе може да чакате още дълги, дълги дни и нощи в размисли кога най-сетне ще се появи онзи на белия кон.

Пълен хаос
Съвършени хора няма и не се надявайте да ги намерите. Преценете най-важните качества, които са приоритет за вас в характера на един мъж и спрете да гледате всеки следващ кандидат под ''електронен микроскоп'', издребнявайки абсолютно ненужно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти