Успешна в кариерата, успешна в любовта

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Веднъж на Edna от лекциите, които провеждам, Edna жена ми казва: "Aз мисля, че всяка жена трябва да избере или да бъде добра майка, или добра съпруга. Не може да бъдеш всичко!"

Аз ѝ отговорих: "Жената може да бъде и прекрасна майка, и добър специалист и щастлива съпруга!" И не само вярвам, че може, но и познавам такива жени.

Най-добрият пример за това е моята майка. Прекрасен лекар и известен специалист, майка на трите прекрасни, реализирани, женени дъщери и щастливо женена вече 35 години, продължавайки да пътува с баща ми по целия свят.

Така че, от нейния личен пример, аз знам, че това е възможно.

Какви са тайните на жени, които успяват да имат щастливо семейство и чудесна кариера:

1. Те знаят точно какво искат. Само 10-20% от хората наистина знаят какво искат. Те умеят да си поставят цели, имат сила и кураж да вярват в тях и да ги гонят. Те знаят каква работа искат, какви мъже искат и те следват мечтите си.

Упражение: Напиши сега своите цели на 1, 3, 5, 10 години и виж дали ти се получава, започни да правиш действия в тази посока.

2. Тези жени вярват в себе си и не правят компромис със себе си. Това е много важно! Ако ти обещаваш нещо на себе си – спазвай го! Спри да правиш компромиси заради другите. Повярвай, винаги има решение.

Например: Моята майка обожава йога, но ние бяхме много малки и нямаше на кого да ни остави. И баща ѝ каза: "Може би трябва да спреш с йогата, ти вече имаш 3 деца!" И тя отговори: "Да имам, но аз обичам да правя йога и няма да се отказвам от нещата, които обичам, заради децата!"

И тогава тя реши да направи група за йога - за майки с деца. Оказа се, че има много такива майки с дечица. Събирахме се заедно на поляната и практикувахме йога. Беше прекрасно! Майка ми прави йога и до днес, само че вече с тримата си внуци.

Винаги, винаги има решение! Ако ти твърдо застанеш зад своите желания – тогава ще видиш и пътя.

Упражение: Напиши на един лист какви компромиси правиш против волята си и започни да ги почистваш постепенно. Повярвайте, възможно и да живееш без компромиси!

3. Ти си четири в едно!

Всяка жената събира в себе си няколко архетипа.

От една страна, тя е нежно, чуруликащо момиченче, което умее да следва мъжа си и да му се възхищава. Също тя с любимия си може да бъде палава и необуздана тигрица, провокирайки го да покаже своята страст. Освен това, тя може да обича работата си и да бъде много успешна и реализирана в нея. И последно, ние сме жени и носим тази дарба да бъдем майки и домакини, да създаваме семейства, да раждаме прекрасни дечица и да се грижим за хората до нас.

Само да уточня, че има жени, които не могат или не искат да имат деца, но обикновено те работят нещо, което е свързано с грижа за другите (учителки, бавачки, психолози) и така отварят в себе си този архетип.

Всяка жена се ражда с двата водещи архетипа. Другите два архетипа тя трябва да развиее в себе си. Не казвам, че е лесно. Но е възможно.

Баланс е магическата дума. И в различните периоди от живота, ние преживяваме различните архетипи. Освен това, различните мъже могат да събуждат в нас различните енергии. С един мъж ние отваряме своите способности като любовница, а с другия искаме семейство и деца.

Въпросът е да приемаме своите силни страни и да развиваме другите, които по някакъв начин сме отхвърлили.

Упражнение: Наблюдавай какви жени не ти харесват и те дразнят? "Кифли", глезли, работохолички, контролиращи, майки и точно това, което те дразни - ти го отхвърляш от себе си и може би не си позволяваш да бъдеш глезла, или се страхуваш да станеш майка.

Във Вселената всичко е наредено много правилно и се случва точно тогава, когато си готова към това.

Така че, просто малко повече любов, вяра и разбира се, действия - и нещата ще се случат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти