Свърши се! Мелания Търмп изпраща послание с емблематична промяна на визията

мелания тръмп
Снимка: Getty

Вчера ви разказахме за скрития смисъл зад визиите на първите дами по време на встъпването в длъжност на новия американски президент Джо Байдън, но пропуснахме да оценим модния избор на една не по-малко интересна личност, която също изпрати своето послание към обществото.

Мелания Тръмп с радост се връща към „нормалния“ живот и не се опитва да го скрие, разбрахме от Dariknews.bg. Бившият президент и първата дама решиха да не остават за встъпването в длъжност на Джо Байдън. Въпреки това, дори след като сдадоха постовете на президент и първа дама, двойката запази безупречно чувство за стил.

Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в елегантен черен блейзър Chanel и пола Dolce & Gabbana.

Не можем да пропуснем възможността да се пошегуваме, като кажем, че досега не сме я виждали толкова щастлива, а съпругът ѝ - толкова посърнал. Тази снимка казва повече от хиляда думи:

мелания тръмп
Снимка: Getty

Да, ще го кажем пак - г-жа Тръмп определено е готова за новия етап от живота си

Доналд и Мелания напуснаха Вашингтон и кацнаха във Флорида, за да прекарат там първия си ден като "обикновени" граждани.

Непосредствено след като приключи с официалните си задължения, вече бившата първа дама на САЩ слезе от стълбата на самолета в Палм Бийч във ваканционен вид - дълга права рокля Gucci с широки ръкави, цепки отстрани и ярък графичен принт и замени високите токчета на Christian Louboutin с удобни обувки на равни подметки. 

Мелания Тръмп се завръща към "нормалния" начин на живот с ваканционна визия

И ако недвусмислената промяна на визията на Мелания не е успяла да ви убеди, че тя вече е готова да се отърси от последните отговорни и тежки години в живота си, предлагаме ви да видите това видео:

Виждаме как веднага след като приключва с официалните си задължения и каца в Палм Бийч, дори не се спира да позира заедно със съпруга си, който щедро маха и се усмихва на репортери и фенове. 

Тук отново ще се направим на шегаджийки и ще възкликнем: Да знаеш кога да си тръгнеш е изкуство. Жалко, че Мелания не успя да помогне на съпруга си да го овладее. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти