Предимствата на малкия пенис

Предимствата на малкия пенис
Снимка: Thinkstock

Невъзможно е да не сте чували крилатите фрази: "Колкото повече, толкова повече", както и "Размерът няма значение".

И често те се използват именно в разговори на тема секс.

Малките размери постоянно се подценяват и осмиват, но от сайта Wonderwoman.intoday.in дават няколко важни и ценни предимства на малкия мъжки полов орган.

Ето и кои са те:

Когато партньорът ви няма чак толкова голям пенис в сравнение с мъже от предишни ваши полови контакти, това въобще не бива да ви притеснява. Ако с господата с по-дълъг и дебел пенис ви е било некомфортно при изпълнение на по-нестандартни пози, то с един малко по-малък "приятел" няма да имате никакви затруднения да експериментирате в това отношение. По-малкият размер на мъжкото достойнство даже би могло да допринесе за още по-голяма наслада при пози с проникване, където не се губи нищо от сантиметрите.

Не подценявайте малкия член, ако сте сред практикуващите анален секс. С един сравнително по-малък и не толкова обемен мъжки атрибут, това изживяване би могло да бъде изключително възбуждащо и чувствено. И противно на всеобщото масово схващане - да приключи с оргазъм, а не с болка.

По-малкият пенис ще насърчи половинката ви по-често да ви дарява с орални ласки, както и да използва ръцете си, за да ви достави наслада. А това въобще не е за подценяване. Погледнато от другата страна пък и на вас ще ви бъде по-лесно и безпроблемно да правите му правите фелацио без затруднение.

И последно, но не на последно място - ако сте в настроение за малко по-агресивен, животински, страстен секс, дори леко груб и животински секс, един мъж с по-малко достойнство ще бъде много по-подходящ партньор в това приключение. 

Прочетете още:

Вагиналният оргазъм не съществува!

Седмичен секс план

Пътеводител на множествения оргазъм

Тайните секс желания на 40-годишните жени

Оргазъм по време на сън

Неподозираната благодат на семенната течност (18+)

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти