Кога сме готови за секс

18+
Снимка: Thinkstock

Мъжете очакват да правят секс с новата си приятелка на третата среща, докато за дамите това по-скоро е възможно да се случи след петото излизане, показва международно проучване, цитирано от българската информационна агенция "БГНЕС".

Силният пол е способен да склони партньорката си за сексуални преживявания, ако се постарае достатъчно и хвърли повече пари за оригинална среща. Седем процента от дамите признават, че биха легнали с мъж, който е бил достатъчно щедър, за да се чувстват те добре.

Разбира се, има и неща, които могат да отблъснат жените и те никога да не стигнат до спалнята. Това са занемарените нокти, мръсната коса, грозните обувки, а понякога и липсата на парфюм оказва влияние върху избора на жените.

Мъжете от своя страна не изпитват интимно влечение към жени с окосмяване над горната устна, небръснати крака и захабено бельо.

Това, което ги привлича най-силно, пък е женското самочувствие и красивото бельо, а жените най-често остават очаровани от характера на мъжа, чувството за хумор и приятния парфюм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти