Седмичен хороскоп 27 февруари - 5 март: не се въвличайте в кризисни ситуации

Седмичен хороскоп 27 февруари - 5 март: не се въвличайте в кризисни ситуации
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 27 февруари до 5 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица на небето ще продължи да съществува напрегнатата планетна конфигурация – в нея участва Марс, вашата планета управител. Ето защо не прекалявайте с нищо и се опитайте да контролирате действията си, без да се влияете от емоциите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През настоящата седмица най-много рискове за вас ще има по отношение на връзката ви с партньора/партньорката и на здравословното ви състояние, тъй като напрегнатата планетна конфигурация все още не е отминала и засяга най-вече тези сфери от живота ви. Стремете се да запазвате спокойствие и се владейте, не реагирайте рязко, буйно и импулсивно и не се поддавайте на емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Планетната конфигурация на небето ще продължи да бъде все така напрегната и през настоящата седмица, но лека-полека чак към края й напрежението ще започне да отшумява –така че е възможно да изпитвате нервно безпокойство. Внимавайте да не се претоварите поради прекалената си умствена активност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

До средата на настоящата седмица е възможно да се повишат нивата на стрес и на нервно безпокойство – продължава да е с напрегнат характер планетната конфигурация от миналата седмица. Пазете се от травми, не се въвличайте в кризисни ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Най-рискови за вас през настоящата седмица ще бъдат ситуациите в професионален план – внимавайте да не се въвличате в конфликти, а може положението да се влоши, ако възникнат непредвидени обстоятелства, а вашите реакции са буйни и импулсивни, ако се оставите да ви водят емоциите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

За вас периодът е с голяма активност, що се отнася до партньорските взаимоотношения, които поддържате. Напрегнатата конфигурация на небето обаче показва, че е добре да сте особено внимателни по отношение на пътуванията, на работата с хора от чужбина и на ученето – възможно е да попаднете в кризисна ситуация, да  възникнат непредвидени обстоятелства или пък конфликти с чужденци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Здравето и бизнесът ви, както и отношенията с човека до вас биха могли да донесат голямо напрежение и стрес през настоящата седмица – не поемайте никакви рискове в тези сфери. Внезапно възникнали ситуации, в който действате импулсивно и се влияете от емоциите си, може да ви разклатят и да претърпите загуби – ето защо е необходимо да се владеете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

И през настоящата седмица, най-вече до средата й, ще продължи да е напрегнатата небесната конфигурация, в която участва една от вашите управляващи планети. Най-внимателни следва да бъдете в здравословно отношение: не се претоварвайте и се стремете да запазвате спокойствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

За вас напрегната конфигурация на небето от миналата седмица, която продължава и през тази, касае най-вече теми, свързани с приятелите, любимите хора, спорта и творчеството – внимавайте: в тези сфери е възможно да попаднете в неблагоприятни ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През настоящата седмица най-внимателни бъдете по отношение на кратките пътувания, срещите и контактите, които имате или създавате – поради все още напрегнатата небесна конфигурация от миналата седмица именно в тези сфери е възможно да възникнат конфликти, неочаквани обрати и кризисни ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

За вас през тази седмица не е препоръчително да поемате никакви финансови рискове или такива, свързани с бизнеса ви – вашата планета управител заедно с още няколко други участва във все още динамичната, но не и хармонична конфигурация, установила се на небето през миналата седмица.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

При вас като че ли е възможно въпреки напрегнатата планетна конфигурация да мине най-леко този период, и в частност настоящата седмица. Вие сте силни личности и, ако внимавате и се наблюдавате повече, бихте могли да променяте ситуациите по начин, който да ви бъде от полза.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти