Ами сега? Какво да правиш, ако той вече не те привлича

двойка
Снимка: iStock

Толкова силно се пристрастяваме към онова изпепеляващо усещане, което ни спохожда в началото на всяка нова връзка, че го превръщаме в основен критерий за оценка на интимния си живот. Нещо повече, готови сме да напуснем човека до нас още при първия емоционален отлив от наша страна.

Е, всички сме наясно, че рано или късно успяваме да опитомим пеперудите в сомаха и започваме да ги усещаме все по-рядко, докато не изчезнат напълно. Това не означава, че сме влюбени по-малко, напротив - това е сигнал, че взаимоотношенията ни с този човек преминават в друга фаза. 

Много по-лесно е да поддържаме искрата във връзката, ако не живеем с партньора си. Когато започваме да делим един покрив, романтиката вече не предизвиква същото вълнение. И така, ако не се грижим за възката си и за самите себе си, един ден ще се събудим и ще осъзнаем, че тъпката наистина си е отишла, и то без да помаха за сбогом.

Разбира се, едно е да говорим за намаляването на притока на адреналин, съвсем друг казус е липсата на сексуална химия. Какво да правим, ако партньорът ни вече не ни привлича физически? Това изобщо нормално ли е?

Попитахме експерти и споделяме с вас отговорите в нашата галерия. 

"Помощ, той вече не ме привлича"

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти