Кейт Мидълтън по стъпките на принцеса Даяна

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха третия ден от пакистанската си обиколка в планинската верига Хиндукуш, където посетиха окръг Читрал в провинцията Кибер Пактунква.

Вижте най-добрите снимки в галерията ТУК >>>

Покойната майка на принц Уилям, принцеса Даяна, посещава мястото през 1991 г., а при пристигането си там вчера Кейт Мидълтън беше посрещната с традиционните облекла, дадени и на нейната свекърва преди близо 30 години – полково палто с бродерии и вълнена шапка с пера от паун заедно с червена лента и сребрист елен като украшение.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Под връхната дреха, която я топлеше при ниските температури, херцогинята беше облякла кафява миди пола, тъмна блуза и черен кожен елек. Двамата с Уилям прекараха част от деня край ледниците в Националния парк Брогил с „надеждата да хвърлят светлина върху истинските последици от глобалното затопляне и унищожителните ефекти върху нашата планета“, пише “Hello”.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

По-късно херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха и близкото село Калаш. Там те се срещнаха с местни жители - най-малобройната етнорелигиозна група в Пакистан, а през последните години тя е претърпяла наводнения в резултат от разтопяването на ледниците. Местният екип за спешни случаи се подкрепя от Великобритания, затова Кейт и Уилям присъстваха на тренировка на доброволци.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Принц Уилям и Кейт Мидълтън този път сложиха традиционни шалове и украшения за глава.

Вижте най-добрите снимки в галерията ТУК >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти