Хороскопът за октомври - предстоят ни нови начинания и много успехи

Хороскопът за октомври - предстоят ни нови начинания и много успехи
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

Прекрасната есен е вече тук, а ние знаем, че невероятните неща тепърва предстоят.

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец октомври 2016 година. 

Октомври е месец за нови начинания – каквото и да подхванем, има голям шанс да получим подкрепата, от която се нуждаем.

Условията за успех са да вярваме в себе си, да намерим подходящите партньори и да слушаме интуицията си.

Акцентът през месеца ще бъдат връзките – целта е да станем по-осъзнати за тази област от живота си и да се научим да правим разумни компромиси в името на хармонията.

Ако ще воюваме за нещо, то това ще бъде справедливостта.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 30 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През октомври рецептата за успех както в личния, така и в професионалния живот е да се разбирате с хората около вас и да правите разумни компромиси тогава, когато се налага. Късметът и новите възможности ще идват чрез други хора при вас, така че колкото повече общувате, толкова по-добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Телец 

В началото на октомври много от вас ще бъдат на романтична вълна. Дори по-срамежливите ще се осмелят да флиртуват и да търсят близост с друг човек. Ако сте сериозно обвързани, има шанс през тази седмица да получавате повече внимание, а сексуалните изживявания да бъдат особено горещи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Близнаци

Октомври ще бъде чудесен месец за вас. Ще намирате решения на проблемите, тъй като интуицията ви ще бъде силна и ще получавате съдействие и подкрепа. Намеренията ви ще се осъществяват доста по-лесно в сравнение с изминалите месеци и ще имате чудесни нови възможности – както за работа, така и за любов и забавления.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Рак

През октомври събитията и вътрешните ви преживявания може да ви подтикнат да бъдете малко по-смели и да действате. Казано накратко, ако искате нещо, ще трябва да го постигнете или да си го изработите сами – няма смисъл да се ядосвате, да се оплаквате и да не правите нищо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Лъв

Октомври ще бъде добър месец за вас, ако положите малко повече усилия да се разбирате с хората около вас. Успеете ли да общувате ефективно и да поддържате хармонични партньорства – и в личния живот, и в професионалния, ще получавате подкрепа и ще се придвижвате с лекота напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Дева

Октомври ще бъде сравнително спокоен месец за вас – няма да се ядосвате толкова за неща, които досега са ви изкарвали от равновесие и ще гледате по-позитивно на живота. При много от вас на дневен ред ще бъдат финансови въпроси, но не се безпокойте – звездите ще бъдат благосклонни към вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Везни

Октомври е късметлийски месец за вашия знак – ще имате подкрепа в почти всичко, което тръгнете да осъществявате, така че вярвайте в себе си и бъдете по-смели. Можете да започнете всичко онова, което досега сте отлагали – направете го още в първите дни на месеца. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Скорпион

Октомври ще започне за вас с позитивни преживявания – голяма част от тях ще бъдат в любовната област. Ще установите, че привличате вниманието на околните и получавате по-лесно подкрепа и съдействие – както в личния живот, така и в професионалния.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Стрелец

Октомври може да се окаже доста успешен месец за вас, ако осъзнаете, че резултати се постигат по-лесно, когато са плод не само на вашия собствен труд, но и на колективни усилия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Козирог

През този месец ще имате много енергия за действие, която за да използвате ефективно и полезно, трябва да насочите към нещо конкретно – някаква лична или професионална цел. Направите ли го, ще свършите много работа и резултатите ще ви удовлетворят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Водолей

През октомври ще бъдете настроени да пробвате нови неща, да навлизате в нови територии и най-важното – да учите. Периодът е чудесен за пътуване, придобиване на нов опит и за образование – ако нещо от тези неща се върти в ума ви, действайте спокойно, защото звездите ще бъдат с вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Риби

Октомври ще бъде по-спокоен месец за вас в сравнение с изминалите. Още в първите дни ще изпитате позитивните звездни влияния  - ще бъдете в добро настроение и ще дишате по-леко от преди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец октомври 2016, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти