Флирт по време на ваканция

Очертава се богат улов
Снимка: Getty/Guliver

Може би повечето от нас си мислят, че ухажването по презумпция е любима дисциплина на мъжкото съсловие, но ново изследване показва точно обратното.

Независима британска туристическа агенция е направила проучване, което разрива, че именно жените постоянно заглеждат и флиртуват с чужди мъже, когато са на почивка и то заедно със собствените си партньори.

В анкетата са участвали 1972 души от двата пола, като експертите са проследили поведението на обвързаните дами по време на техните ваканции през последните 12 месеца.

От резултатите се вижда, че 74% от жените постоянно заглеждат чужди мъже, щом са на почивка, докато при силния пол флиртаджиите били скромните 56%.

При по-подробна разбивка на данните става ясно, че 36% от жените се възползват от всеки удобен момент, когато партньорът им не е наблизо, за да съблазняват с поглед различни мъже, а 22% пък използват тъмните си слънчеви очила като сигурен параван, за да се наслаждават на сексапилни пейзажи от чужд мъжки характер.

Близо 17% от жените пък постоянно се преструват, че гледат други жени, за да няма сцени на съпружеска ревност, но всъщност вниманието им в тези мигове е насочено само и единствено към представителите на силния пол.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти