Да променим представите за удобство в кухнята

Платена публикация

Да променим представите за удобство в кухнята
Снимка: Samsung

Независимо дали сте домакин бохем, който винаги има добре подбрана комбинация от изискана храна и изстудени питиета, или сте част от голямо семейство, което обича да прекарва времето вкъщи около масата, едно е сигурно – за вас хладилникът е сърцето на кухнята.

За всички, които имат високи изисквания към добрата храна и стилния дизайн, Samsung създаде хладилниците от висок клас от Серия 3050.

Иновативните технологии в тях са решение за запазване на здравословните качества и свежестта на продуктите дълго време. Концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома се фокуриса върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите.

Водени от желанието да създават най-добрите продукти, мисията на домакинските уреди на Samsung е да правят живота лесен и приятен. Това послание ясно личи още с първото отваряне на вратата на Samsung Серия 3050.

Удобната организация на пространство и добавянето на нови функционалности са в основата на Samsung Серия 3050.

Хладилникът Samsung 3050 разполага с плъзгащ се рафт Easy Slide, който позволява по-ефективна организация на пространството, като улеснява съхранението и изваждането на храната. В новите модели на Самсунг кутиите във фризера могат да се извадят напълно, така че можете да слагате и да съхранявате големи неща без проблем.

Допълнително удобство е, че те могат да се извадят напълно, дори когато вратата на хладилника е отворена само на 90 градуса. По-широката и по-дълбока поставка на вратата може да побере по-големи и по-високи бутилки

Кутията Grab'n'Go може да се използва за съхранение на сосове, дресинги за салата или подправки, така че, когато готвите, директно да я извадите от хладилника и да я преместите на мястото, където приготвяте храната.

Диспенсърът за течности е проектиран на нивото на кръста, за да се улесни максимално използването му. Обемът на контейнера за вода вече е 4,5 л., което предотвратява необходимостта от често зареждане, като същевременно дава възможност той да се пълни с чиста вода по избор на потребителя.

В Серия 3050 пространството е усвоено интелигентно, като над контейнера за течности е поставен Can Carry рафт, който позволява максимално ползотворно използване на пространството.

За да бъдете съвсем улеснени и да имате повече време за любимите си занимания, Samsung Серия 3050 "пенсионира" ръчното създаване на форми за лед. Благодарение на въртящите форми за лед Twist IceMaker получавате кубчета лед по-лесно и по-бързо отвсякога. Достатъчно е само едно завъртане на формите.

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във Facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung: www.facebook.com/SamsungBulgaria

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти