Виктория Бекъм представи своята нова колекция дрехи

По традиция лично дизайнерът излиза в края на своето ревю
Снимка: Getty/Guliver

37-годишната Виктория Бекъм показа последната колекция от облекла с нейната марка за сезон есен/зима 2012 на продължаващата с пълни обороти Седмица на модата в Голямата ябълка. От първия ред най-новите й модели бяха следени под зоркото око на главния редактор на американския "Вог" Ана Уинтър, която седеше редом до съпруга на Виктория, Дейвид.

Интересното в случая е, че той за първи път присъства на ревю на своята любима, а заедно с него бе и 7-месечната им дъщеря Харпър. Бившата певица и настоящ дизайнер сътвори и специална линия чанти от велур, носеща името на единственото момиче в нейния актив от четири деца.

"Тя определено е принцесата на татко, защото Дейвид я взима почти навсякъде със себе си. Радвам се, че той дойде лично на последното ми дефиле, за да осъзнае колко здраво работя, а не правя мода просто за забавление", допълни мисис Бекъм.

В нейните модели се открояваха по-строгите и вталени силуети с милитъри елементи и кожени ботуши.

"Моят дневен ритъм на живот е най-силното ми вдъхновение. В момента имам много заявки за тоалети покрай наближаващата церемония за наградите "Оскар", но все още сме прекалено малък екип и не мога да си позволя тази опция", заключи бившият член на най-успешната световна дамска група "Спайс гърлс".

Всъщност Виктория се занимава професионално с мода от 2006-та, когато лансира серия от джинси, а оттогава редовно получава овациите на публиката и модните експерти относно, сътворените от нея дрехи. Не случайно през ноември 2011-та тя взе и отличието за дизайнер на годината от британските модни награди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти