Как бяха облечени знаменитостите на наградите "Златен глобус"

Анджелина и Брад бяха посочени като най-стилната двойка по време на събитието
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вече са ясни победителите от 69-та поред церемония за раздаването на наградите "Златен глобус", която се проведе на 15 януари в Лос Анджелис. Но нека сега разберем и кои от тях заслужават призове по отношение на своята визия и кои ще си лепнат етикета за модно престъпление.

В бяло
На най-неопетнения цвят се бе доверила актрисата Чарлийз Терон, която и този път не изневери на модна къща "Кристиан Диор", обличаща я за повечето й светски прояви, спирайки се на ефектна рокля с дълъг шлейф. Джесика Бийл, която вече е сгодена за Джъстин Тимбърлейк, също избра бяла рокля, само че на дизайнера Ели Сааб, а Кейт Бекинсейл заложи на "Роберто Кавали", носейки изчистена рокля с голи рамене.

Божествените
Тази категория безапелационно бе отредена за Никол Кидман и Анджелина Джоли. И двете бяха облечени с рокли на "Версаче", които идеално подчертаваха фините им като статуи фигури.

В черно
В най-тъмната от всички багри по червения килим се разходиха Джулиан Мур, подбрала черен тоалет на "Шанел" и Мила Кунис, която се бе доверила на "Кристиан Диор".

В червено
Огнената гама бе предпочетена от Рийз Уидърспуун, издокарана в яркочервена рокля на дизайнера от Ню Йорк Зак Позен, а миналогодишната носителка на "Златен глобус" за главна женска роля Натали Портман пък бе облечена в розов тоалет на френската марка "Ланвен".

В синьо
Такъв нюанс красеше великолепната осанка на Хелън Мирън, а тъмносинята й рокля на модна къща Бадгли Мишка бе попадение в десетката. В морски аутфит се отчетоха още и актрисите Мадлин Стоу и София Вергара.

В зелено
Въпросният еко тон бе основен акцент в роклите на две от наградените знаменитости по време на тазгодишната церемония в лицето на Мадона и Лора Дърн, която бе с прилепнала изумрудена рокля на "Гучи".

От местопрестъплението
В тази финална графа се нареждат всички онези популярни личности, чиито моден усет явно се бе изпарил. Златният медал по помпозност определено трябва да бъде връчен на Сара Мишел Гелар и Пайпър Перабо (от филма "Грозна като смъртта"), чиито рокли дразнеха с прекалено обемните си силуети, а върху тоалета на Гелар сякаш някой нарочно бе разлял мастилница, заради неуместното и прекалено хаотично преливане на сините багри на фона на белия плат.

Кели Озбърн доста поотслабна напоследък и подобри вкуса си за обличане с една идея, но този път синята й рокля стоеше прекалено тромаво, напомняйки на нахлузен юрган. Е, ако неговата цел е била за пореден път дъщерята на Ози Озбърн да проспи часовете по моден етикет, значи мисията е изпълнила своята цел.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти