Българка се върна 56 години назад и стана Одри Хепбърн

Тя блести във филми като "Ваканция в Рим", "Закуска в Тифани" и "Моята прекрасна лейди". Великолепна, изискана, класна, истински пример за подражание – наскоро стана ясно, че Одри Хепбърн е избрана за абсолютна икона на красотата, след като допитване показа, че съвременните дами черпят вдъхновение основно от красавиците от близкото минало.

Но как да се сдобием с визия, близка до нейната и то в 2017 г.?

Да се върнем с машината на времето в 1961 г. с новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com

Кожата
Поставете основа за грим и фон дьо тен със средна покривност, за да изравните тена на лицето си. Прикрийте мъничките несъвършенства – тъмни кръгове, петънца, червенини с коректор.

По скулите поставете съвсем малко бляскав розов руж – по цялата дължина, точно както са го правели преди няколко десетилетия с нейното лице

Веждите
Веждите на Одри Хепбърн са едновременно много естествени, но е видно, че са и добре подчертани – плътни, прилежно сресани, прави в основата с лека чупка в края. Затова направете и вашите такива, но следвайки максимално много естествената им форма.

Очите
По целия клепач поставете съвсем малко светлосиви матови сенки.

А сега звездата във визията - очната линия, която прави окото не толкова продълговато, колкото бадемово.Изрисувайте с прецизна четка първо дъга по продължение на горните мигли, която ще направи окото малко по-кръгло. За финал на очната линия прокарвам права черта малко по-високо и съединете, запълвайки празното пространство в получилото се триъгълниче.

Снимка: Natalis Beauty

Във вътрешността на окото поставете светъл молив, който да го направи оптически още по-отворено.

Време е за няколко слоя спирала и по горните и по долните мигли. И за да копирате визията максимално, поставям и изкуствени мигли само във външния ъгъл на окото.

Устните
Устните пък запълнете с молив в неутрален нюанс и поставете малко блясък.

Снимка: Natalis Beauty

Готово! Холивудски блясък като от "едното време", прелестен и днес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти