10 модни аксесоара, които всяка жена трябва да притежава

Класическа чанта, красив шал, удобни слънчеви очила – ето ги 10-те основни аксесоара, които ще подправят визията на всяка дама, ще ни вършат работа винаги и ще допринесат за личния стил и почерк, който носи всяка от нас.

Черна чанта

Първият аксесоар, който трябва да присъства в гардероба на всяка дама, това е голямата удобна чанта в неутрален цвят, подходяща за всеки повод. Чантата трябва да е с няколко отделения, за да побира много вещи в ежедневието, удобни дръжки и да се комбинира чудесно както с кожено яке, така и с рокля, пуловер, кецове, жилетка и какво ли още не.

Жълта раница

Наред с класическата чанта, в която да държим вещите си, през последните няколко месеца раниците се настаниха трайно в гардеробите на повечето дами. Някак много момичешки, супер удобни, страхотно свежи – всяка жена трябва да има в гардероба си една готина раница за удобство и в свеж цвят, който да добавя нотка закачливост към визията ѝ.

Снимка: netinfo

Слънчеви очила

Следващият аксесоар, който задължително всяка една от нас трябва да има, е чифт хубави и качествени слънчеви очила. И то не само в летните дни, но дори и в зимните, защото слънцето през зимата не е по-малко вредно за очите ни. Ваш избор и по възможност е дали да бъдат актуален за сезона модел, защото всеки сезон и всяка година има форми, цветове и материали, които са на мода – цветни рамки, огледални стъкла, чудати форми. Друг вариант е да заложите на класически модел като „бъбрек“.

Снимка: netinfo

Диоптрични очила

Ако сте от момичетата, които имат дипотер и се чудят дали да заложат на очила или на лещи, не се колебайте - по-готино от едни страхотни и модерни очила, които да носите в ежедневието си. А ако стоите дълги часове пред компютъра, дори и без да сте далекогледи или късогледи – помислете за здравето и зрението си и си вземете един чифт очила с предпазни филтри по стъклата, които да щадят погледа от вредната светлина на мониторите. Изборът на диоптрични очила днес е огромен, защото те отдавна не са само за предпазване на очите, но се считат и за чудесен моден аксесоар - леки дискретни рамки, ярки цветни, шарени, метални, големи, малки – каквито си пожелаете.

Снимка: netinfo

Фишу

Фишуто е са онзи малък цветен акцент, който може да промени визията много и може да се прилага по най-различни начини. Можете да го завържете около врата си, да приберете косата си с него, но фишуто може да бъде още един страхотен акцент към чантата, да го навиете на гривна около ръката си или пък да го вържете на дънките си – доста е шик.

Най-модерните пролетни обувки

Шал

Освен фишу, всяка дама трябва да има поне един красив шал от коприна. В любими цветове, който нежно да обгръща шията. Перфектен е за ежедневието, чудесен е и за вечерите. Има десетки, сигурно и стотици начини, по които да се носи, но по-важното е, че материята не бива да ви плаши. Коприната е чудесно допълнение към елегантен тоалет, но се съчетава чудесно още с памучни оувърсайз блузи, дънкови материи, бели ризи и пр.

Снимка: netinfo

Обувки – кецове

Платнени, кожени, с металикови отблясъци или в актуалния лек розов цвят пудра. Бели, черни, червени, на цветчета, други фигури – кецове! Удобни за разходки, перфектни и за младежка офис визия, спрямо десена си се вписват чудесно в модерния градски аутфит. Комбинират се със сако, дънки, рокля, къси панталонки – с каквото си пожелаете.

Снимка: netinfo

Най-ефектните цветови комбинации за носене тази пролет

Обувки на ток

Елегантната обувка на висок ток винаги ще си остане класиката, която трябва да присъства в женския гардероб. Според много дами най-удачният избор е черният цвят, но и телесният цвят е чудесен. Той се комбинира лесно с всички останали цветове в палитрата и има едно предимство – оптически издължава крака и цялостния ни силует. Един чифт на удобен ток, от мек велур или пък кожа, се съчетава лесно с дънки, панталони, рокли и всякакви други аксесоари.

Портфейл

Много рядко мислим за този аксесоар, може би защото рядко си купуваме такъв, но все пак той е важен. Става дума за портфейла - удобен, да има много подразделения, задължително джобче с цип за стотинки, място за карти и други документи.

Снимка: netinfo

Часовник

Друг аксесоар е часовникът. Тук разнообразието от материали, форми и цветове е огромно. Той винаги може да се съчетава с още гривни, шалчета и други украшения за китка. И ефектът е страхотен. 

Да сте заедно от 37 години и да се обличате еднакво...

10 вида дрехи, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти