Да изглеждаш романтично на 68 и как да се об(л)ичаме като съпрузи (+ oще ослепителна звездна мода от последните дни)

мода червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Прегледът на червения килим трябва да започна с любимата ми рокля от миналата седмица, с която Майли Сайръс се появи на премиерата на филма “Isn’t It Romantic”. Певицата и актриса присъства там вместо съпруга си Лиам Хемсуърт, който играе главната мъжка роля в романтичната комедия, но беше приет в болница заради бъбречни проблеми.

Майли привлече внимание като за двама с червена полупрозрачна рокля на Valentino с шлейф и с набрани волани от раменете до най-долната част.

мода червен килим
Снимка: Getty

На романтична, но по-семпла визия беше заложила Джейн Сиймор. Ден след като навърши 68 години актрисата посети гала вечер на основаната от актрисата фондация “Open Hearts”. Сиймор, която изглежда поне две десетилетия по-млада, излъчваше свежест и заради своята лилава рокля с ръкави във формата на роза.

мода червен килим
Снимка: Getty

Edna от любимите ни актьорски двойки Емили Блънт и Джон Красински се появиха заедно на Наградите на Гилдията на сценаристите. Съпрузите бяха облечени в черни костюми, като върху този на актрисата се забелязваха орнаменти, а тя носеше огромна кадифена папийонка.

мода червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добри звездни тоалети в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти