Мъжете, за които червеният килим не е скучно място: Джаред Лето

Джаред Лето колаж
Снимка: Getty

Изборът на официално облекло при мъжете може и да е скучна задача в сравнение със ситуацията при дамите - това започваме да осъзнаваме някъде още покрай абитуриентския си бал.

Малко знаменитости от мъжки пол получават въпрос на червения килим за това какво носят, а и разнообразието при тях обикновено не е голямо. Има обаче няколко имена, които превръщат тази територия в също толкова вълнуваща за очите, колкото и женската половина от звездния небосклон има заслуга.

Един от тези мъже със сигурност е Джаред Лето, а доказателство за това са последните му няколко появи по повод новия му филм „Домът на Gucci“.

Който вече е гледал продукцията на Ридли Скот, няма как да не е обикнал колоритния герой на Лето, от когото вероятно актьорът е почерпил вдъхновение за и за стила си на червения килим.

На премиерата в Лос Анджелис 49-годишната звезда беше забелязана и да позира до плакат с екранното си Аз – Паоло Гучи, а за събитието избра розов костюм от пролетната колекция на Gucci за 2022 г.

Детайлите също не са за пренебрегване – сребристи украшения по изрязаните ръкавици, от които се подават лакирани в бял цвят нокти, и на които си заслужава да хвърлите поглед отблизо в галерията тук:

Джаред Лето в розов костюм

Джаред заложи на Gucci и за останалите премиери на филма, като в Ню Йорк бе комбинирал костюм в цвят горчица със златисто поло, обсипано с пайети.

Като връхна дреха актьорът носеше обемно кожено палто със златисти копчета.

Смелата комбинация на Джаред Лето за „Домът на Gucci“ в Ню Йорк

По-рано в Лондон Лето се появи със същия модел кюстом, този път в синьо. Бижуто около врата му послужи за акцент заедно с блестящата чантичка в анатомичната форма на сърце.

Джаред Лето заблестя в Лондон

По-рано през ноември Джаред облече Gucci и за гала вечерта на Лосанджелиския окръжен музей на изкуствата (LACMA Art+Film Gala) и никой не би предположил, че този бял костюм с розови пера по ръкавите би му стоял толкова добре - и то без да отнема от мъжествеността му.

Джаред Лето и ах, тези ръкави!

Необикновеният стил на звездата обаче не спира дотук. Едва ли някой може да забрави визията на Лето от МЕТ Гала през 2019 г. Яркочервената му рокля, украсена с диаманти, отстъпваше вниманието на аксесоара в ръката му - модел на собствената му глава.

Две глави са по-добре от една или Джаред Лето на МЕТ Гала 2019

Аферата му с белия цвят е една от любимите ни през годините - като костюма от Гала вечерта на Лосанджелиския окръжен музей на изкуствата през 2018 г. Моделът на Gucci бе допълнен от шапка с периферия и обемно розово цвете за брошка.

Джаред Лето в бяло (Гала вечер на LACMA, 2018 г.)

За ежегодната гала, финансирана от Gucci, през 2017 г. Лето отново заложи на същата модна къща. Класическият черен ансамбъл бе разчупен от бяла риза и детайли като флорални мотиви и елегантно закопчаване при сакото.

Стилен в черно - Джаред Лето на LACMA, 2017 г.

За една от най-нормалните му визии може да мине тази от наградите „Оскар“ през 2014 г. Вечерта, в която той спечели златната статуетка за поддържащ актьор, Лето се отличи и с избора на бяло сако Saint Laurent и червена папийонка Monsieur Jean Yves Paris.

Джаред Лето в нощта на наградите „Оскар“, 2014 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти