Новият хит - дамски бански с космати мъжки гърди!

Новият хит - дамски бански с космати мъжки гърди!
Снимка: netinfo

В търсене на нови и грабващи решения, американска онлайн фирма е стигнала твърде далече с предложението за цял бански костюм, изобразяващ космати мъжки гърди.

Естествено, офертата изглежда доста странно върху стройна и идеално обезкосмена блондинка, признават от сайта Beloved Shirts.

Ако все пак решат, че непременно трябва да притежават точно този бански костюм, дамите трябва да приготвят сумата от 44,95 долара. Нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят. Така желаещите могат да изберат най-подходящата тоналност, открояваща окосмеността им. Банският костюм е с косми и на гърба.

От фирмата не крият, че и самите те нямат обяснение защо им хрумнало да предлагат подобен продукт. В публикация в сайта Инстаграм онлайн търговците пишат: "Тагнете някого, който има нужда от този бански костюм. Какво, по дяволите, направихме?"

Постът на компанията незабавно е бил "наводнен" от коментари на потребителки, които досега са живели в неведение, че им трябва подобно "нещо", но са склонни да се разходят с него на плажа.

"О, да, определено се нуждая от това", пише заинтригувана дама. "Този бански ще ми стои страхотно", откликва друга.

 

My Summer bod is ready See what all the fuss is about 😵Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти