Бляскава Сандра Бълок, кралски стил от принцесата на Монако и още най-добре облечени знаменитости тeзи дни

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ако ви липсват филмовите и модни емоции от Фестивала в Кан през май, може да запълните празнината с червения килим на поне две други фестивални събития.

Джесика Алба отбеляза редовно присъствие на 59-ия телевизионен фестивал в Монте Карло през последните дни. Любимият ми тоалет сред нейните е тази дълга оранжева рокля от пролетната колекция за 2019 г. на Silvia Tcherassi.

червен килим
Снимка: Getty

червен килим
Снимка: Getty

Освен че придава на актрисата свеж летен вид, коланът с масивна катарама внася ретро полъх. Алба е добавила лилава чанта, с която постига colour-block комбинация, и масивни сребристи обувки.

Вижте останалите визии на Джесика Алба от последните дни в галерията ТУК >>>

Друга жена, която не остана незабелязана по време на Фестивала в Монте Карло беше самата принцеса на Монако. На церемонията по закриването на фестивала и наградите „Златна нимфа“ Шарлийн Уитсток се появи в бяла рокля до земята. Моделът Louis Vuitton включваше дискретна цепка и сребристи бродерии.

червен килим
Снимка: Getty

В средата на юни Сардиния беше отново домакин на традиционния филмов фестивал, а тази година заради благотворителната си дейност носител на хуманитарната награда стана Ева Лонгория.

44-годишната актриса изглеждаше великолепно с бял гащеризон Maticevski. Освен дълбоко деколте и широки панталони, екстравагантният модел включва драперии и дълъг ръкав, който липсва от другата страна.

За събитие на Forbes, посветено на жените, Ева отново беше заложила на белия цвят, който подчертава красиво тона на кожата ѝ. Напук на някои препоръки, че не е препоръчително по-ниските жени да носят широки панталони с висока талия, актрисата изглеждаше чудесно в бял костюм Rebecca Vallance и блуза в същата гама.

червен килим
Снимка: Getty

Ева Лонгория очарова и с този идеален за сезона жълт костюм Max Mara за гостуването си в телевизионното предаване The View.

Филмовите и телевизионни награди на MTV събраха любимите звезди на Америка, а Сандра Бълок със сигурност е edna от тях. Тя не само спечели наградата за Най-уплашено изпълнение за ролята си в „Кутия за птици“, но и заблестя с ярък топ със странична дълга част, обсипан с пайети, който изпъква при съчетанието с черни панталони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sandy totally nailed this look❤️❤️❤️ #sandrabullock #mtvawards #birdbox #2019

A post shared by Sandra Bullock Fanpage (@bullockslays) on

Вижте ТУК още най-добре облечени гости на Филмовите и телевизионни награди на MTV >>>

Статуетката ѝ връчи Гал Гадот, която също се нарежда сред отличниците по стил. Тя носеше тъмносин гащеризон без ръкави с дизайн на сако в горната си част, която от дясно преминава в жабо, създавайки илюзия за рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The gorgeous @Gal_Gadot at the 2019 @MTV Music Awards donned a blue pantsuit with a Narcisa Pheres black diamonds choker.

A post shared by PHERES (@pheresofficial) on

Вижте ТУК още най-добре облечени знаменитости напоследък >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти